• LIFE&STYLE

    Τζούλια Γκάρνερ: Το μεγάλο φαβορί για να ενσαρκώσει τη Μαντόνα στη μεγάλη οθόνη

    • NewsRoom
    Αριστερά η Τζούλια Γκάρνερ, δεξιά η Μαντόνα

    Αριστερά η Τζούλια Γκάρνερ, δεξιά η Μαντόνα


    Στην πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Inventing Anna», Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) έχει προταθεί ο ρόλος της Μαντόνα σε μια ταινία με θέμα την πολυτάραχη ζωή της.

    Η Γκάρνερ είναι το φαβορί ανάμεσα σε δώδεκα υποψήφιες πρόσθεσε η πηγή, που επικαλείται αποκλειστικά το Variety, και εικάζεται ότι είναι η επικρατέστερη. Η ηθοποιός αναμένεται να αποδεχτεί το ρόλο ανέφερε άλλη πηγή στο Variety.

    Οι ηθοποιοί που διεκδικούν τον ρόλο είναι η Βρετανίδα Φλόρενς Πιου (Florence Pugh), η πρωταγωνίστρια στη σειρά «Euphoria» Αλέξα Ντέμι (Alexa Demie) και η Οντέσα Γιούνγκ (Odessa Young).

    Η διαδικασία της οντισιόν φέρεται να ήταν εξαντλητική, καθώς οι ανάγκες της ταινίας απαιτούν έναν ικανό τραγουδιστή και χορευτή.

    Η ταινία της Universal Pictures, θα παρουσιάσει την ιστορία της μεγάλης σταρ από τα πρώτα της βήματα στη δεκαετία του 1970, σε σενάριο της ίδιας με τη βοήθεια της συγγραφέως του «Girl On The Train», Έριν Κρεσίντα Γουίλσον και παραγωγό την Έιμι Πασκάλ.

    Κατά την ανακοίνωσή της, η Μαντόνα δήλωσε ότι ελπίζει να μεταφέρει «το απίστευτο ταξίδι στο οποίο με πήγε η ζωή, ως καλλιτέχνη, μουσικό, χορεύτρια – έναν άνθρωπο που προσπαθούσε να βρει τον δρόμο του σ’ αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο σε αυτή την ταινία θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική με έκανε να προχωρώ και η τέχνη με κράτησε στη ζωή. Υπάρχουν τόσες πολλές συγκλονιστικές ιστορίες που δεν έχουν εξιστορηθεί και ποιος καλύτερα να τις πει αν όχι εγώ. Είναι βασικό, με τη φωνή μου και το όραμά μου, να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ της ζωής μου».

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Madonna (@madonna)

    Η πρόεδρος της Universal Filmed Entertainment Group, Ντόνα Λάνγκλεϊ, χαρακτήρισε τη Μαντόνα ως «το απόλυτο είδωλο, φιλάνθρωπου, καλλιτέχνη και επαναστάτριας».

    Οι ρόλοι μουσικών ειδώλων σε βιογραφικές ταινίες έχουν γίνει η γρήγορη οδός για την εκτόξευση της καριέρας ηθοποιών.

    Οι Ράμι Μάλεκ, Άντζελα Μπάσετ, Χοακίν Φίνιξ και Τζέιμι Φοξ είδαν την καριέρα τους να φτάνει σε νέα επίπεδα χάρη στις μουσικές βιογραφίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαντόνα ανακοίνωσε την έναρξη των ακροάσεων για την ταινία με θέμα τη ζωή της

    Επεισοδιακός γάμος για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εισέβαλε σε live μετάδοση ο πρώην της για να διαλύσει την τελετή



    ΣΧΟΛΙΑ