• LIFE&STYLE

    Βραδιά Eurovision στο J2US με την Ελένη Φουρέιρα – Θα μεταδοθεί σε όλη την Ευρώπη

    • NewsRoom
    Νίκος Κοκλώνης

    Νίκος Κοκλώνης


    Το Just the 2 of Us (J2US) πάει Eurovision απόψε στις 21.00 και φέρνει στις οθόνες μας τις καλύτερες στιγμές του αγαπημένου μουσικού θεσμού, που μετράει πάνω από 60 χρόνια ιστορίας.

    Αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες στιγμές γέλιου και κεφιού περιμένουν τους τηλεθεατές αυτό το Σάββατο στις 21.00 στο OPEN.

    Ποιο θρυλικό τραγούδι της Eurovision θα ερμηνεύσει το κάθε ζευγάρι; Θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας αυτό που θα τους ανατεθεί; Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση και ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει; Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να βάλουν «douze points» στο ζευγάρι που θα τους συναρπάσει. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

    Φυσικά το αποτέλεσμα θα το κρίνει και το κοινό που είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών. Μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, το κοινό δίνει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και στο επόμενο Live.

    Έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision το 2018 εκπροσωπώντας την Κύπρο, το κοινό θα ξεσηκώσει η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα βάζοντας «Fuego» στη νύχτα.

    Η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή των MAD VMA 2020, Photo: Johnny Panopoulos

    Με τη Εurovision να είναι πολύ κοντά στο DNA της φετινής σύνθεσης των διαγωνιζόμενων του J2US, απόψε αναμένεται μια μοναδική βραδιά. Άλλωστε, στη σκηνή του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού έχει βρεθεί ο Νικόλας Ραπτάκης με τους FreakyFortune ft. RiskyKidd και το τραγούδι Rise Up το 2014. Την ίδια χρονιά ανάμεσα στους υποψηφίους ήταν και η Ζοζεφίν.

    Και ο Ηλίας Βρεττός έχει συμμετάσχει στη Eurovision το 2005 κάνοντας φωνητικά στον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και το τραγούδι «Έλα – Έλα».

    Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για την «Eurovision βραδιά» δεν έμεινε απαρατήρητη από τους φανατικούς θαυμαστές της διοργάνωσης με αποτέλεσμα να γίνει viral στο Twitter και να φτάσει μέχρι και τη Βρετανία. Μάλιστα, η ιστοσελίδα oikotimes.co.uk ανακοίνωσε ότι θα μεταδώσει το live του Just the 2 of Us διαδικτυακά σε όλη την Ευρώπη!

    «Αυτό το Σάββατο, η ελληνική έκδοση του J2US, που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, είναι αφιερωμένη στα Eurosongs. Τα ζευγάρια των διαγωνιζόμενων θα ερμηνεύσουν από ένα θρυλικό τραγούδι σε μια αναδρομή στην ιστορία του Eurovision Song Contest. Απόψε το βράδυ θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω stream από το OpenTv το σόου και να ψηφίσετε ζωντανά», γράφει το oikotimes.

    Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοκλώνης θα συνδεθεί ζωντανά με τον Youtuber και Eurofan, Fatih Malek προκειμένου να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του live voting των Eurofans μέσω του σάιτ. Βέβαια, τα εν λόγω αποτελέσματα δεν θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα που θα διαμορφωθεί από το ελληνικό κοινό, αλλά και από την κριτική επιτροπή, όπως γίνεται σε κάθε live.

    Από την επόμενη εβδομάδα, τα live του Just the 2 of Us θα είναι διπλά, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.

    Τη μεθεπόμενη εβδομάδα, δηλαδή την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός με guest την μοναδική Καίτη Γαρμπή, ενώ το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ο μεγάλος τελικός, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε ρόλο έκπληξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης

    Ευγενία Νιάρχου: Το εντυπωσιακό cozy σαλόνι της «χρυσής» κληρονόμου

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ