• LIFE&STYLE

    Εκτός Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης

    • NewsRoom
    τανιμανιδης-σακης

    Σάκης Τανιμανίδης


    Αλλάζει ο παρουσιαστής του Survivor, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

    Από την επιστροφή του Survivor στην οθόνη μας μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ μέχρι και τον τελευταίο κύκλο «Ελλάδα – Τουρκία», την παρουσίαση είχε αναλάβει με επιτυχία, ο Σάκης Τανιμανίδης.

    Ωστόσο, για πρώτη φορά αποφάσισε να μην συμμετέχει στο νέο project, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, καθώς τα νέα της εγκυμοσύνης της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα άλλαξαν τα σχέδιά του.

    Ο Σάκης επιθυμεί να βιώσει από κοντά όλη αυτή την ευχάριστη περίοδο στο πλάι της συζύγου του, πρόθεση που εξήγησε στον ΣΚΑΪ και την εταιρεία παραγωγής και συμφώνησαν να μην πάει στον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια τόσο από τον ΣΚΑΪ όσο και από την Acun Medya προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη κάτι που τελικά δεν έγινε, καθώς ο ίδιος προτίμησε να δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά του.

    Στη θέση του όλα δείχνουν πως θα βρεθεί ο πρώην συμπαρουσιαστής του, Γιώργος Λιανός, ο οποίος έχει ξεκινήσει να φτιάχνει ήδη τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πριν τον Ιανουάριο!

    Διαβάστε επίσης:

    Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα – Περιμένουν δίδυμα αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης

    Survivor: Ποιοι τραγουδιστές βρίσκονται ένα βήμα πριν τον Άγιο Δομίνικο

    Big Brother: Αυτοί είναι οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό (video)



    ΣΧΟΛΙΑ