• LIFE&STYLE

    Βόμβα στο παλάτι: Ο Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ ενώ ήταν έγκυος!

    • NewsRoom
    γουιλιαμ κειτ

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον


    Τεράστια αναταραχή έχει προκληθεί στο βρετανικό παλάτι μετά την ευρεία έκταση που έχουν πάρει οι φήμες, που θέλουν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να απάτησε τη σύζυγό του και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον και μάλιστα την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί τους, τον πρίγκιπα Λούις.

    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσαν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ απάτησε την Κέιτ πριν από ένα χρόνο, ακριβώς τέτοια εποχή, λίγο πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί τους, τον Λούις.

    Όπως υποστηρίζουν τα αμερικανικά δημοσιεύματα, που αναμεταδόθηκαν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Βρετανίας, η φήμη για την απιστία του πρίγκιπα προς τη σύζυγό του κυκλοφορεί στους αριστοκρατικούς κύκλους εδώ και έναν χρόνο, από όταν και φημολογείται πως συνέβη.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρόσωπο, με το οποίο φημολογείται ότι απάτησε την Κέιτ ο Ουίλιαμ είναι μια στενή φίλη της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

    Μετά την ευρεία δημοσιοποίηση των πληροφοριών, στο παλάτι έχουν έρθει τα πάνω κάτω, ενώ δεν απουσιάζουν και οι συνειρμοί που συνδέουν τη συγκεκριμένη φημολογία με την εποχή της Νταϊάνα, όταν οι tabloids ολόκληρης της υφηλίου ασχολούνταν με την εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Καρόλου και τις συνεχιζόμενες απιστίες του προς την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δικηγόροι του Παλατιού έχουν ενημερωθεί σχετικά και σχεδιάζουν να κινηθούν νομικά σε βάρος του περιοδικού. «Δεν είναι απολύτως περίεργο το γεγονός ότι το Παλάτι θα πρέπει να ανησυχεί για μια ιστορία που ξυπνά μνήμες από την εξωσυζυγική σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ήταν παντρεμένος με την Νταϊάνα», σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος.

    Σε ό,τι αφορά στην πέτρα του σκανδάλου, αυτή φέρεται να είναι μια 32χρονη αριστοκράτισσα, φίλη της Κέιτ Μίντλετον και γειτόνισσα του ζευγαριού στο Νόρφολκ. Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να κόψουν τις οποιεσδήποτε σχέσεις με την πρώην φίλη της και τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της σύζυγό, Μαρκήσιο του Χόμοντελέι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον και την Βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς τον Ουίλιαμ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η 32χρονη πρώην μοντέλο και party animal που μπήκε ανάμεσα στο βασιλικό ζεύγος (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε ανάποδα αυτή την Gucci μπλούζα



    ΣΧΟΛΙΑ