• LIFE&STYLE

    Βόμβα μεγατόνων! Η Real πουλάει τον Cristiano Ronaldo;

    • NewsRoom
    κριστιανο ροναλντο


    Φεύγει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ; Φαίνεται πως η αποχώρησή του από την ισπαννική ομάδα είναι πιο κοντά από ποτέ! Πιο συγκεκριμένα, μπορεί οι φήμες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τώρα, πλέον όμως πληθαίνουν ακόμα περισσότερο οι πληροφορίες -και μάλιστα από έγκυρα ΜΜΕ- ότι οι δρόμοι της Ρεάλ και του Κριστιάνο Ρονάλντο θα χωρίσουν το καλοκαίρι.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sky Sports», οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει πως το προσεχές καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να αποχωρήσει ο Πορτογάλος. Εξάλλου έχει κλείσει πλέον τα 31 και με το συμβόλαιό του να λήγει το 2018, η διοίκηση της «βασίλισσας» θεωρεί ότι είναι η τελευταία ευκαιρία να τον πουλήσει με ένα μεγάλο ποσό. Από την άλλη, ο ίδιος ο Ρονάλντο φέρεται επίσης διατεθειμένος να ψάξει ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της τάξης των 20-25 εκατ. ευρώ.

    cristianoΈτσι, οι συζητήσεις μεταξύ τους έχουν ξεκινήσει, με τα χρήματα που φέρεται διατεθειμένη να ζητήσει η Ρεάλ να φτάνουν τα 60 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που δεν μοιάζει μεγάλο για τους ενδιαφερόμενους όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν, έστω κι αν οι Γάλλοι παρουσιάζονται εσχάτως να στρέφονται στην περίπτωση του Νεϊμάρ.



    ΣΧΟΛΙΑ