• LIFE&STYLE

    VMA ή αλλιώς η μάχη των booties!! Beyonce, Kardashian, Minaj: Ποια κέρδισε με διαφορά … γλουτών (pics+videos)

    • NewsRoom

    LOS ANGELES, CA – JUNE 26: Recording artist Beyonce (C) performs onstage during the 2016 BET Awards at the Microsoft Theater on June 26, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/BET/Getty Images for BET)


    Σε μάχη των “booties” εξελίχθηκε η βραδιά, στο κόκκινο χαλί των Μουσικών Βραβείων MTV Video Music Awards (VMA). Κερδισμένες βγήκαν ποιες άλλες από τις Beyonce, την Kim Kardashian West και την Nicki Minaj. Οι τρεις γυναίκες έκλεψαν την παράσταση στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Madison Square Garden, στη Νέα Υόρκη καθώς όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα φορέματα που αναδείκνυαν τις μαγευτικές καμπύλες τους.

    mtvmtv3455mtv5767

     

    Η Beyonce μαζί με τον Kendrick Lamar άνοιξαν την τελετή με μια συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού τους «Freedom», το οποίο εμπεριέχεται στο φετινό album της Beyonce. Η ίδια γνώρισε την αποθέωση από το κοινό καθώς συγκέντρωσε τα περισσότερα βραβεία .

     

    beyonce mtv mtv

    LOS ANGELES, CA - JUNE 26: Recording artist Beyonce (C) performs onstage during the 2016 BET Awards at the Microsoft Theater on June 26, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/BET/Getty Images for BET)

    Η Queen B επέλεξε για την χθεσινή καθιερωμένη βραδιά ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με υπογραφή Francesco Scognamiglio. Το see-through φόρεμα με τις χαρακτηριστικές λεπτομερείς από γαλάζια φτερά στόλιζε το μπούστο της βασίλισσας των μουσικών βραβείων και άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το καλλίγραμμο σώμα της, τονίζοντας της χαρακτηριστικές της καμπύλες.Το αποκαλυπτικό της φόρεμα επέλεξε να συνοδεύσει με σμαραγδένια σκουλαρίκια και μια περίπλοκη πλεξούδα. Καθ’ ολη την διάρκεια των βραβείων το μακιγιάζ της 34χρονης τραγουδίστριας κινήθηκε σε γήινες αποχρώσεις.

    beyonce mtv.34

    bey

     

    Η Grammy-νικήτρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με την κόρη της Blue Ivy. H Beyonce φρόντισε να κρατήσει από το χέρι το τετράχρονο κοριτσάκι της όσο οι δυο τους αποθεώνονταν από τα πλήθη. Στη συνέχεια συνόδευσε τη μικρή σε μια ήσυχη περιοχή και επέστρεψε στο κόκκινο χαλί για περισσότερες solo φωτογραφίες.

    Η Blue δεν θα μπορούσε να είναι λιγότερο εντυπωσιακή από τη μαμά της. Η ίδια κέρδισε τις καρδιές των παρευρισκόμενων με την τούλινη φούστα της σε παστέλ χρώματα. (το φόρεμα τις μικρής υπολογίζεται ότι κόστισε 11.000$). Ακριβώς σαν τη μαμά της το χαριτωμένο κοριτσάκι εμφανίστηκε με μια περίτεχνη πλεξούδα συνοδευμένη από μια διαμαντένια “κορδέλα”!

    37AA2FAF00000578-3755431-image-a-127_1472428033036 37AA26DC00000578-3755431-image-a-76_1472426847391 37AA111E00000578-3755431-Tutu_cute_Beyonce_brought_daughter_Blue_Ivy_as_her_date_to_the_M-a-51_1472425634223

    Η ποπ ντίβα συνοδεύτηκε επίσης από τις μητέρες των θυμάτων βίας Mike Brown, Trayvon Martin, Eric Garner και ο Oscar Grant.
    Οι γυναίκες (εκτός από την Grant) πλαισίωσαν το φετινό album της “Lemonade”  με φωτογραφίες των νεκρών  γιων τους. Ακτιβιστές έχουν χρησιμοποιήσει το θάνατό τους ως παραδείγματα του ρατσισμού, ιδιαίτερα από τους αστυνομικούς.

    mtv356

     

    mtvgjjdeΗ Beyonce πραγματοποίησε δυο ακόμη εμφάνισης κατά την διάρκεια της τελετής.

    beyyyy

    beyrr

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Εν τω μεταξύ, η Kim Kardashian κατέφθασε στο κόκκινο χαλί με ένα sporting sexy wet-look!

    kimkk

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Η 35χρονη γνωστή τηλεπερσόνα, πιο μαυρισμένη από ποτέ μετά της διακοπές της στο Μεξικό, μαγνήτισε τα βλέμματα, επιλέγοντας ένα μίνι μαύρο φόρεμα συνοδευμένο από χρυσά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

    kim k2

    kim

    Η Kim πόζαρε στο πλευρό του συζύγου της Kanye που αργότερα έκανε μια ομιλία και παρουσίασε το νέo του βίντεο  “Fade”.

    kKKKKKK

    Για το τέλος αφήσαμε την γνωστή τραγουδίστρια Nicki Minaj που εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards το βράδυ της Κυριακής, με ένα φόρεμα σε έντονο μπλε χρώμα. Ωστόσο, το φόρεμα ήταν τόσο σέξι, που χρειαζόταν ένα χέρι βοηθείας για να περπατήσει στο χαλί.
    Η ίδια ανέφερε σε ένα blog post ότι δεν μπορούσε να περπατήσει με αυτό το φόρεμα, αλλά δεν το έδειξε όμως! Τέλος χρησιμοποιείσαι τον φίλος της, Meek Mill, για να κρύψει τα επίμαχα σημεία που ήταν σχεδόν φανερά, από το φακό!

    nivky

    minajjj

    nivcky

    minaj

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ :

    http://www.mononews.gr/11-logi-pou-apodiknioun-peritrana-oti-o-skilos-ine-poli-kaliteros-apo-ton-anthropo/69634



    ΣΧΟΛΙΑ