• LIFE&STYLE

    Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδραση μετά την έξοδό της από το GNTM (video)

    • NewsRoom


    Τις πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση του STAR για την ανανέωση του συμβολαίου της, το νέο project, αλλά και την έξοδό της από το GNTM, έκανε η Βίκυ Καγιά.

    Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως όλα έγιναν σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας.

    «Γιατί ξαφνιαστήκατε με το δελτίο τύπου του Star; Συμβαίνουν αυτά. Το ότι αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή πλεύσης δεν σημαίνει ότι δεν θα στηρίξω ένα πρόγραμμα που αγαπώ τόσο πολύ και έχει τόση σημασία για εμένα.

    Μπορεί να υπάρξουν και εκπλήξεις, μπορεί να υπάρξουν διάφορα πράγματα, εννοείται αυτό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με το κανάλι, όλα έγιναν μέσα σε ένα πλαίσιο αγάπης και επικοινωνίας για να μπορούμε να συνυπάρχουμε και να είμαστε χαρούμενοι όλοι», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

    Και συνέχισε λέγοντας ότι: «Πάντα ζητάνε τη γνώμη μου από το κανάλι και εγώ τη δική τους για διάφορα πράγματα που απασχολούν εμένα. Έχουν πέσει διάφορες ιδέες στο τραπέζι, δεν ξέρω πού θα κάτσει η μπίλια και τι θα κάνουν ακριβώς. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που πρέπει να ξέρεις να σταματάς. Μαζί αποφασίσαμε αυτή τη λύση».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά – Ποιο νέο show θα αναλάβει

    Στην κορυφή οι «Άγριες Μέλισσες»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ