• Media

    Εκτός GNTM η Βίκυ Καγιά – Ποιο νέο show θα αναλάβει

    • NewsRoom
    Βίκυ Καγιά

    Βίκυ Καγιά


    Σαν «βόμβα» έσκασε η ανακοίνωση του Star για την έξοδο της Βίκυς Καγιά από το δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων του σταθμού, GNTM.

    Το κανάλι ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά, η οποία θα συνεχίσει να παρουσιάζει το επιτυχημένο Shopping Star για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ πρόκειται να αναλάβει το χορευτικό σόου Dancing with the Stars, που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στον ΑΝΤ1, αλλά πλέον θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR.

    Ωστόσο, το μοντέλο και παρουσιάστρια για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, δεν θα βρίσκεται πλέον στην κριτική επιτροπή του GNTM, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός μεγάλου χορευτικού σόου, καθώς το 2007 είχε παρουσιάσει με επιτυχία τον πρώτο και στη συνέχεια τον δεύτερο κύκλο του So you think you can Dance στο MEGA.

    Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του STAR:

    «Το Star ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά

    Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

    Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο ‘Shopping Star’, την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού ‘Dancing With The Stars’, που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

    Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

    Διαβάστε επίσης:

    Το Euro 2020 έρχεται στον ΑΝΤ1

    Νατάσα Παζαΐτη: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της – «Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες…»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ