ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μύκονο βρέθηκε ο Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 Λιούις Χάμιλτον, προκειμένου να κάνει να μικρό διάλειμμα από το βεβαρυμένο πρόγραμμά του.
Ο αστέρας της Formula, ο οποίος διαθέτει περισσότερα από 6 εκατομμύρια followers στο Ιnstagram, ανέβασε αρχικά μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά σε ένα «βουνό» από σκουπίδια γράφοντας «αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη. Αισθάνθηκα υποχρέωση να κάνω κάτι», ενώ στη συνέχεια ανέβασε και video στο οποίο μαζεύει σκουπίδια από παραλία του πιο γνωστού τουριστικού προορισμού της χώρας μας και ενός από τους σημαντικότερους του κόσμου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πρίγκιπας Χάρι πήγε στον γάμο φίλου του με τρύπια παπούτσια (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος – Αποκάλυψη: Πώς Louis Vuitton, Katrin & Kalua βρέθηκαν στο «μάτι» του φορολογικού κυκλώνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλη η Μύκονος στο ρυθμό της Άννας Βίσση (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χούθι: Η Σαουδική Αραβία εξαπέλυσε περισσότερες από 50 αεροπορικές επιδρομές το τελευταίο 24ωρο
- Commerzbank: Οι όροι του Βερολίνου στη UniCredit για την εξαγορά
- Jefferies: Σύσταση «Buy» για τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με στόχο τα 55 ευρώ – Καταλύτης τα νέα έργα έως 10 δισ.
- Ντόναλντ Τραμπ: «Φάρσα» χαρακτήρισε τις προειδοποιήσεις των επικεφαλής των εταιρειών για τη Τεχνητή Νοημοσύνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.