• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η τελική τριάδα του GNTM – Ποια παίκτρια αποχώρησε; (video)

    • Νίκη Καξερή

    Ειρήνη Καζαριάν, Άννα Αμανατίδου και Μαριάννα Παινέση


    Μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM τα μοντέλα πέρασαν από ακόμα μία διπλή απαιτητική δοκιμασία, ενώ προηγουμένως τους δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσουν ένα ρολόι. Νικήτρια του επάθλου ήταν η Ειρήνη Καζαριάν, καθώς κατάφερε να εντυπωσιάσει με τον τρόπο που ανέδειξε το ρολόι. Στην δοκιμασία αποχώρησης τα υποψήφια Top Models κλήθηκαν να ποζάρουν στον πάγο φορώντας ένα κορμάκι και μία γούνα. Στη συνέχεια, είχαν μονάχα 10 λήψεις προκειμένου να δείξουν στην κάμερα ένα συναίσθημα που τις χαρακτηρίζει, κάτι που δυσκόλεψε κάποιες κοπέλες.

    Τα δύο μοντέλα που βρέθηκαν στην τελική δυάδα για αποχώρηση ήταν η Άννα Αμανατίδου και η Μαριάννα Παινέση με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει ότι η κοπέλα που αποχωρεί είναι η Άννα Αμανατίδου.

    Η πρώην διαγωνιζόμενη, αν και κατάφερε να «πετάξει» εκτός διαγωνισμού την Εύη Ιωαννίδου, δεν έφτασε στον μεγάλο τελικό που ονειρευόταν. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και «λύγισε».

    Στον μεγάλο τελικό που πρόκειται να παρακολουθήσουμε απόψε πέρασαν η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα Παινέση.

    Ποια κοπέλα θα κατακτήσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model;

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλη η Μικαέλα του GNTM με σχόλιο στα social media

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημόσια έξοδος για την Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον σύζυγό της (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Πάρτι στο Twitter με την αποχώρηση της Εύης Ιωαννίδου και τις ατάκες της Αμανατίδου



    ΣΧΟΛΙΑ