• LIFE&STYLE

    Greece’s Next Top Model: Η 20χρονη Άννα που συγκίνησε τους κριτές (video)

    • Νίκη Καξερή
    αννα-

    Η 20χρονη Άννα στην οντισιόν του Greece’s Next Top Model


    Εκτός από εντάσεις και καυγάδες, το χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model έκρυβε και συγκίνηση. Ο λόγος για την 20χρονη Άννα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έφερε δάκρυα στα μάτια των κριτών, αλλά και των τηλεθεατών με την ιστορία της.

    Όπως εξομολογήθηκε το φιλόδοξο μοντέλο μεγάλωσε χωρίς γονείς, καθώς στα 12 της χρόνια μπήκε σε ορφανοτροφείο. Στο πλευρό της βρέθηκαν οι φίλες της, τις οποίες θεωρεί πλέον οικογένειά της.

    «Ήμουν λίγο άτυχη γιατί δεν γνώρισα ποτέ τη μητέρα μου και ο μπαμπάς μου δεν ήταν το ιδανικό πρότυπο πατέρα κι έτσι ήρθα εδώ, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα”. Είναι ο χώρος που μεγάλωσα από τα 12 και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Ιδανική οικογένεια είναι να έχεις ένα πιάτο φαγητό έτοιμο, να μην σκέφτεσαι τα ρούχα, να μην έρχεσαι σε σύγκριση με τα άλλα παιδιά και να νιώθεις ότι κάπου υστερείς», δήλωσε η Άννα.

    Η διαγωνιζόμενη έλαβε θετικά σχόλια για την εμφάνισή της από την κριτική επιτροπή και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και το Bootcamp του ριάλιτι μόδας του Star.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανικός στο Next Top Model: Πιάστηκαν στα χέρια Καγιά-Παπαγεωργίου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Nτένια από το Next Top Model 1 αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το παιχνίδι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρώην παίκτρια του My Style Rocks φωτογραφίζεται γυμνή μετά το τροχαίο ατύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ