• LIFE&STYLE

    Η βασίλισσα του τένις, Serena Williams, μας μυεί με τα πλούσια προσόντα της στον κόσμο του twerking (video)

    Serena-Williams


    Η τενίστρια σούπερ σταρ, Serena Williams, μπορεί να είναι έτοιμη να γράψει ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά πρώτα έχει μια σημαντική αποστολή. Να διδάξει στους χρήστες του διαδικτύου πώς να κάνουν twerking, δηλαδή τον τρόπο για αισθησιακό λίκνισμα των γοφών. Ναι σωστά διαβάσατε. Μια από τις πιο γνωστές και καλοπληρωμένες αθλήτριες του τένις συμμετέχει στην πιο αγαπημένη και διαδεδομένη dance club κίνηση των τελευταιών μηνών.

    Η Serena, πολλές φορές κατά το παρελθόν, έχει εκφράσει δημόσια την άποψή της για σοβαρά θέματα, όπως είναι η εικόνα του σώματος, το φύλο και ο ρατσισμός, αλλά με αυτό το βίντεο μας υπενθυμίζει ότι έχει σίγουρα μια πιο χαλαρή πλευρά. Άλλωστε, οι εξαιρετικές χορευτικές της ικανότητες είχαν φανει και στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Sorry» της Beyonce, στο οποίο εμφανίζεται. Έτσι, μας δίνει ένα σύντομο μάθημα για το πως γίνεται το σωστό twerking, γιατί ας το παραδεχτούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας ίσως χρειαστεί να κάνουμε twerking.

    serena-williams

    Serena Williams

    H νικήτρια του Wimbledon 2016, Serena Williams, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει για όλα στο περιοδικό SELF και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του τεύχους. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται και στη φιλία της με τη συνάδελφό της και μοντέλο Caroline Wozniacki.

    Caroline Wozniacki
    Η Serena Williams και η Caroline Wozniacki
    serena-williams
    H Serena Williams ποζάρει για το εξώφυλλο του πειροδικού SELF

    Στη συνέντευξή της αναφέρει: “Αγαπώ το σώμα μου και δεν θα άλλαζα τίποτα σε αυτό. Δεν σας ζητάω να σας αρέσει το σώμα μου. Απλά σας ζητάω να με αφήσετε να μου αρέσει εμένα το σώμα μου. Και αυτό επειδή μπορεί με το σώμα μου να επηρεάσω κορίτσια που θέλουν να μου μοιάσουν και θέλω να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους.”

    serena-williams serena-williams serena-williams serena-williams

    serena-williams

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/amanda-staveley-pia-ine-gineka-pou-krivete-piso-apo-megalitero-deal-pou-echi-gini-stin-ellada-ta-teleftea-chronia/66448

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/apoklistiko-marianna-latsi-ke-parti-genethlion-gia-tin-erietta-sti-mikono/66413



    ΣΧΟΛΙΑ