• LIFE&STYLE

    Βασίλισσα Λετίθια-Μαρί Σαντάλ: Η άγνωστη κόντρα και η συμφιλίωση στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

    • NewsRoom
    Μαρί Σαντάλ και Βασίλισσα Λετίθια

    Μαρί Σαντάλ και Βασίλισσα Λετίθια


    Τέλος στην πενταετή κόντρα τους έβαλαν η βασίλισσα Λετίθια και η Μαρί Σαντάλ, καθώς εμφανίστηκαν αλά μπρατσέτα έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία».

    Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εικόνες από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ στην Αθήνα, όπου χθες συγκεντρώθηκαν βασιλείς και εκπρόσωποι των βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη για το «ύστατo χαίρε» στον πρώην μονάρχη.

    Viral, όμως, έγινε βίντεο, το οποίο απαθανατίζει τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και τη σύζυγο του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, μαζί κατά την έξοδό τους από το ξενοδοχείο, όπου η τέως βασιλική οικογένεια παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας δείπνο στους βασιλείς.

    Οι δυο τους χαμογελούσαν ενώ περπατούσαν μαζί χέρι με χέρι, ακολουθώντας τον Παύλο Γλύξμπουργκ.

    Το γεγονός εξέπληξε τον διεθνή Τύπο και όσους γνώριζαν για την κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών, καθώς η Μαρί Σαντάλ είχε ασκήσει κριτική στη Λετίθια, έπειτα από ένα περιστατικό που αφορούσε τη βασιλομήτωρα Σοφία της Ισπανίας.

    Συγκεκριμένα, ήταν το 2018 κατά τη διάρκεια της πασχαλινής λειτουργίας, στον Καθεδρικό Ναό της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, όταν συνέβη ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στη Λετίθια και την πεθερά της, Σοφία, όταν η δεύτερη επιχείρησε να βγει φωτογραφία με τις εγγονές της ώσπου μπήκε μπροστά η νύφη της, τραβώντας μάλιστα το χέρι της Σοφίας από τους ώμους της κόρης της.

    Οι δύο κυρίες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, μέχρι που ο βασιλιάς Φελίπε έδωσε τέλος στο επεισόδιο.

    Τότε η Λετίθια δέχτηκε έντονη κριτική από τη Μαρί Σαντάλ για τη συμπεριφορά της με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να εικάζονται τεταμένες.

    «Αυτό με εξοργίζει», ήταν το σχόλιο της Μαρί Σαντάλ, «Καμία γιαγιά δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά! Έδειξε τον πραγματικό της εαυτό!».

    Βέβαια, όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, αφού χθες οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν ευδιάθετες και πιο αγαπημένες από ποτέ.

    Μαρί Σαντάλ και Βασίλισσα Λετίθια
    Μαρί Σαντάλ και Βασίλισσα Λετίθια

    Αν και οι δυο τους συναντήθηκαν πρόσφατα στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, τότε φέρεται να μην αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, με τα Διεθνή Μέσα να μεταδίδουν ότι η συμφιλίωσή τους έγινε στην Αθήνα.

    Δείτε το βίντεο:

    Σημειώνεται ότι ο Παύλος είναι ανιψιός της Σοφίας και ίσως αυτό ενδέχεται να έπαιξε ρόλο στη δήλωση της Μαρί Σαντάλ για τη Λετίθια το 2018.

    Διαβάστε επίσης:

    Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι Hermes, τα Valentino και το παλτό των 175 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ