ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παραστεί στους Αγώνες των Χάιλαντς – τους δημοφιλέστερους αγώνες της Σκωτίας – αυτό το σαββατοκύριακο, όπως είπε σήμερα μια πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.
Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τι θα είναι πιο βολικό για την ίδια και ότι ο διάδοχος του θρόνου, ο πρίγκιπας Κάρολος, θα παραστεί όπως είναι προγραμματισμένο.
Στη διοργάνωση στην πόλη Μπρέμαρ, που βρίσκεται 96,5 χιλιόμετρα δυτικά του Αμπερντίν, η οποία με κάποια μορφή τελείται εδώ και 900 χρόνια, παρευρίσκονταν πάντα ο βασιλιάς ή η βασίλισσα και μέλη της βασιλικής οικογένειας από το 1848, σύμφωνα με τους διοργανωτές.
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ένας εκπρόσωπος των Ανακτόρων είπε ότι η βασίλισσα θα ορκίσει τον νέο πρωθυπουργό της χώρας στο Κάστρο του Μπαλμόραλ της Σκωτίας αντί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο εξαιτίας ζητημάτων κινητικότητας.
Διαβάστε επίσης:
Η κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου αγόρασε έπαυλη 3,3 εκατ. δολαρίων στο Χόλιγουντ
Avril Lavigne: Aπέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Φιλιππίδης σε Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, γελοίε, διαδίδεις κουτσομπολιά» – Ένταση στο Δικαστήριο
- Ευρωαγορές: Περαιτέρω πιέσεις λόγω Γαλλίας και υψηλών τιμών πετρελαίου
- Μητσοτάκης: Εγκαινίασε το νέο έξυπνο κτίριο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» (photo)
- Γαλλία: Εξασφάλισε επιπλέον παραδόσεις 200.000 τόνων ντίζελ το μήνα από ΗΑΕ και Μπαχρέιν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.