• LIFE&STYLE

    Βασίλης Κούκουρας: Η αποκάλυψη για την Ελένη Ράντου και η συνομιλία με την Μαρία Λεκάκη

    • NewsRoom

    Βασίλης Κούκουρας


    Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Κούκουρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «2night Show».

    Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την σειρά που του άλλαξε τη ζωή και τον έκανε ευρύτερα γνωστό, το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

    Ο Βασίλης Κούκουρας βρίσκεται σε σχέση με την, επίσης, ηθοποιό, Βάνα Ραμπότα, με την οποία γνωρίστηκαν στις πρόβες της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και από τότε είναι αχώριστοι.

    Όπως ανέφερε ο ίδιος για την αγαπημένη του: «Μαγειρεύει όπως δεν μαγειρεύει ίσως κανείς στην Ελλάδα. Μαγειρεύει πάρα πολύ ωραία. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εστιατόριο».

    «Η Βάνα είναι από αλλού, σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος. Κράτησε η σχέση μας γιατί το θέλαμε και οι δύο», δήλωσε ο ηθοποιός.

    Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην πάει η συζήτηση στην cult σειρά του ΑΝΤ1, η οποία προβάλλεται ακόμα και «σαρώνει» σε τηλεθέαση, παρ’ όλο που έχουν περάσει δύο δεκαετίες από το μεγάλο φινάλε.

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία-έκπληξη, στον «αέρα» της εκπομπής, βγήκε η Μαρία Λεκάκη, η οποία ενσάρκωσε το ρόλο της Πέγκυς Καρρά, της μοναδικής αγάπης του χαρακτήρα του Κούκουρα, Μάνθου Φουστάνου.

    Τρελαίνοντας τους θαυμαστές της σειράς ο Βασίλης Κούκουρας χαιρέτησε την Μαρία Λεκάκη λέγοντας:

    «Γεια σου Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη»!

    Μετά τη σύντομη συνομιλία τους, ο ηθοποιός δάκρυσε και είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

    «Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά που γυρίζουν τώρα στο πλατό, και γυρίζονται πολύ ωραία σίριαλ, δεν ξέρω αν περνάνε έτσι. Δεν είχαμε καμία κόντρα, ήμασταν παρέα»!

    Μιλώντας για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», ο Βασίλης Κούκουρας δήλωσε στη συνέχεια:

    «Με κρατάει σε μία επικαιρότητα. Έκανα πράγματα μετά αλλά παραμένει αυτό. Αυτή η επιτυχία μου έχει δώσει μεγάλη αξία. Αυτό είναι πολύ άξιο, γιατί έρχονται παιδιά 18 ετών και μου λένε ότι τους αρέσει το σίριαλ. Έχει κάτι… Παίζω εγώ», είπε γελώντας σε σχετική ερώτηση του Γρηγόρη.

    Μάλιστα, ο ίδιος προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την Ελένη Ράντου, η οποία στην αρχή δεν ήθελε τον Βασίλη Κούκουρα στη σειρά.

    «Το έμαθα πρόσφατα. Δηλαδή πριν λίγους μήνες», αποκάλυψε, τονίζοντας ότι του το είπε ένας δημοσιογράφος.

    «Αυτό το πρωτοείπε ο Χάρης ο Ρώμας», συμπλήρωσε και αμέσως μετά εξέφρασε την άποψή του, λέγοντας: «Η κοπέλα δεν είναι ότι δεν με ήθελε σαν ηθοποιό. Ήταν κόντρα στο ότι εγώ είμαι πολύ ωραίος».

    Όταν ο Γρηγόρης τον ρώτησε αν θα συμμετείχε σε ένα πιθανό σίκουελ της σειράς, όπως ετοιμάζει ο Ρώμας για το «Καφέ της Χαράς», εκείνος δήλωσε: «Θα το έκανα, αν μου ζητούσε ο Χάρης να κάνουμε 10 επεισόδια ακόμα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ