ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και η Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκαν στο στόχαστρο.
«Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Ρούλα Κορομηλά. Καταρχήν, μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν προσωπικότητα η Ελένη Μενεγάκη. Δεν θεωρώ τόσο σημαντικό να κάνεις ένα show και να προσπαθείς να τραγουδήσεις. Μου είχαν συμβεί αυτά όλα, μου ήταν γνωστά.
Δεν υπήρχε ποτέ σχέση μεταξύ μας (σ.σ. με την Ρούλα Κορομηλά). Είχα πάει στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Είχαμε πάει με τον Στάθη Ψάλτη και μου λέει ο Στάθης “Κοίτα είναι πρωταγωνίστρια”. Από τον γάμο φάνηκε ότι θα τον παρακάμψει. Δεν είναι αναντικατάστατη, αλλά έκανε πολύ ωραίο θόρυβο.
Ο Νίκος Κοκλώνης έχει τεράστιο απωθημένο να γίνει παρουσιαστής, showman. Είναι ψηλός και όμορφος αλλά δεν το έχει. Αν καταφέρει, όμως, να βρει έναν τρόπο και να μπει από την κλειδαρότρυπα θα είναι πάρα πολύ έξυπνος και είναι πολύ έξυπνος».
https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=oFmq6sBXDlk&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Νέα παραγγελία πέντε πλοίων αξίας 423 εκατ. δολ. – Ναυπηγεί συνολικά 15 πλοία κοντέινερ
- Φάρμα Μητσόπουλος: Το χοιρινό της ΑΒ αποκτά ονοματεπώνυμο
- Πρώτη δημόσια εμφάνιση σήμερα για το The Ellinikon Sports Park
- ΜΙΔΑ: ΕΝΦΙΑ με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά από το 2027 χωρίς αναδρομικούς φόρους για ασυμφωνίες με παλαιά Ε9
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.