ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και η Ρούλα Κορομηλά, η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκαν στο στόχαστρο.
«Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Ρούλα Κορομηλά. Καταρχήν, μου αρέσει πολύ περισσότερο σαν προσωπικότητα η Ελένη Μενεγάκη. Δεν θεωρώ τόσο σημαντικό να κάνεις ένα show και να προσπαθείς να τραγουδήσεις. Μου είχαν συμβεί αυτά όλα, μου ήταν γνωστά.
Δεν υπήρχε ποτέ σχέση μεταξύ μας (σ.σ. με την Ρούλα Κορομηλά). Είχα πάει στον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Είχαμε πάει με τον Στάθη Ψάλτη και μου λέει ο Στάθης “Κοίτα είναι πρωταγωνίστρια”. Από τον γάμο φάνηκε ότι θα τον παρακάμψει. Δεν είναι αναντικατάστατη, αλλά έκανε πολύ ωραίο θόρυβο.
Ο Νίκος Κοκλώνης έχει τεράστιο απωθημένο να γίνει παρουσιαστής, showman. Είναι ψηλός και όμορφος αλλά δεν το έχει. Αν καταφέρει, όμως, να βρει έναν τρόπο και να μπει από την κλειδαρότρυπα θα είναι πάρα πολύ έξυπνος και είναι πολύ έξυπνος».
https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=oFmq6sBXDlk&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζηδάκης: Παρουσιάζει τις 14 παρεμβάσεις για ένα κράτος πιο φιλικό στους πολίτες
- Ηλεκτρική ενέργεια: Το τίμημα της ασυνέπειας και ποιος το πληρώνει τελικά
- Παπασταύρου: Στις 24 Φεβρουαρίου έχουμε κοινή συνάντηση στις ΗΠΑ για τον Κάθετο Διάδρομο (βίντεο)
- ΕΟΠΥΥ: 100 ευρώ για γυαλιά οράσεως ή φακούς επαφής δικαιούνται οι ασφαλισμένοι – Πως γίνεται η αίτηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.