• LIFE&STYLE

    Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

    • NewsRoom

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη του θεία, Τζούλη.

    Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός και νικητής του Survivor, με ανάρτησή του στο Instagram.

    Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος όταν ήταν μικρός μαζί με την αδελφή του πατέρα του.

    Την τρυφερή εικόνα συνόδευσε με ένα συγκινητικό απόσπασμα από το βιβλίο του:

    «Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… 

    “Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου.

    Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο.

    Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο.”

    [Απόσπασμα από το βιβλίο μου]».

    Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου:

    View this post on Instagram

    Δύσκολοι οι χωρισμοί από αυτούς που αγαπάς. Καλό Παράδεισο θεία… … … … ''Τα καλοκαίρια ερχόταν από την Αθήνα η θεία Τζούλη, η αδελφή του πατέρα μου. Μου είχε μεγάλη αδυναμία και εγώ ήμουν εκστατικά ευτυχής γιατί περνούσαμε όλες μας τις μέρες στην παραλία. Άλλα χρόνια τότε, δεν είχαμε τόσο τουρισμό στην Σκιάθο. Κολυμπούσαμε, παίζαμε στην άμμο και μετά δροσιζόμασταν με ζουμερό καρπούζι. Ενίοτε η σχέση αυτή μεταφερόταν στη γενέτειρα του πατέρα μου, σ’ έναν άλλο επίγειο παράδεισο''. [Απόσπασμα από το βιβλίο μου] #danoslife

    A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on



    ΣΧΟΛΙΑ