• LIFE&STYLE

    Γιώργος Αγγελόπουλος: Πανικός για τον Ντάνο στην παρουσίαση βιβλίου του (pics + video)

    • NewsRoom
    αγγελοπουλος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Εκδοτική Αθηνών όπου ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου.

    Πρόκειται για την αυτοβιογραφία του νικητή του Survivor με τίτλο «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» η οποία κυκλοφορεί επίσημα στις 28 Φεβρουαρίου.

    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Το Τατουάζ», υποδέχτηκε τους φανατικούς του θαυμαστές και μίλησε για το «παιδί» του.

    Μάλιστα, υπέγραψε τα βιβλία του κόσμου που είχε σχηματίσει ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο και πόζαρε μαζί τους.

    Από το event δεν έλειπαν οι στενοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες του Αγγελόπουλου στο Survivor, Γιώργος Χρανιώτης και Μπο οι οποίοι βρέθηκαν κοντά στον Ντάνο και τον στήριξαν στο νέο του εγχείρημα.

    Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε live μετάδοση στο Instagram όπου απάντησε σε ερωτήσεις των fan του και παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, ότι αν και δεν έχει διαβάσει πολλά βιβλία στη ζωή του, το δικό του φαίνεται στον ίδιο καλύτερο απ’ ότι περίμενε.

    αγγελοπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος
    αγγελοπουλος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    View this post on Instagram

    Εννοείται ότι ο @bo_fugitive και ο @hraniotis_giorgos_official βρέθηκαν χθες στην @ekdotikeathenon για να στηρίξουν τον @official_danos_ga στο νέο του βήμα!????❤ • • • (Videos by: @elena_gerarhaki ) @official_danos_ga ? (Ακολουθήστε για περισσότερο υλικό ➡️ @_ntanosforthewin) #teamaggelopoulos #danos #teamdanos #ntanos #ντανος #ntanosforthewin  #survivor #skiathos #giorgosaggelopoulos #survivorgreece #survivorman  #γιωργοςαγγελοπουλος #survivorgr #skiathosisland #danakia #danakiafamily #tatouaz #danoslife #alphatv #alphatvcyprus #season2 #alphanewseason  #thisisdanos

    A post shared by Giwrgos Aggelopoulos Fans (@_ntanosforthewin) on

    View this post on Instagram

    Έπεσαν πολλές υπογραφές σε επώνυμους και ανώνυμους σε φίλους και γνωστούς ….ήταν μια μέρα σίγουρα γεμάτη χαμόγελα ικανοποίησης και χαράς!! Εδώ αποσπάσματα από τις στιγμές με τους "αδερφούς" Μπο και Χρανιώλα, με τη Γεωργία Βρανά που ακούγεται να τον αποκαλεί "ο άνθρωπος μας" με την Αννίτα Ναθαναήλ η οποία εύχεται ολοθερμα καλοτάξιδο και τη δημοσιογράφο του σαββατοκύριακου με το Μάνεση που έκανε τη συνέντευξη! #danosbook #danosbookweek . . . #valentinikanea #danos #danoslife #ntanos #ντανος #danostatouaz #giorgosaggelopoulos #actor #actorslife #drama #tatouaz #stefolga #motivation #lifecoaching #tvseries #greektv #model #alphatv

    A post shared by Valentini_for_danostatouaz (@valentini_danostatouaz) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστική η Μέγκαν Μαρκλ σε δημιουργίες Dior και Valentino (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Μάγεψαν το κοινό με την live ερμηνεία του «Shallow» στα Όσκαρ (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eurovision 2019: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Τάμτα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ