• LIFE&STYLE

    Ο γιος του Άνθιμου Ανανιάδη βαφτίστηκε χωρίς εκείνον!

    • NewsRoom
    μαρια νεφελη γαζη

    Η Μαρία Νεφέλη Γαζή με το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη


    Κάτω από άκρα μυστικότητα φαίνεται πως οργάνωσε και εκτέλεσε η Μαρία Νεφέλη Γαζή τη βάφτιση του γιου της. Τόση μυστικότητα, που ξέχασε να καλέσει ακόμη και τον ίδιο τον πατέρα του παιδιού, τον αγαπημένο ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη.

    Η βάφτιση του παιδιού έγινε το Σάββατο 25 Μαΐου και έγινε γνωστή μόλις σήμερα, μέσω της ίδιας της χαρούμενης μητέρας, που δημοσίευσε το γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Μάλιστα, η απουσία του Άνθιμου Ανανιάδη έγινε φανερή και από τα όσα έγραψε η Μαρία Νεφέλη Γαζή στις λεζάντες που συνόδευαν τις αναρτήσεις της, οι οποίες έκρυβαν πολλά υπονοούμενα.

    Πολύ σημαντικό αποτελεί το γεγονός ότι τόσο το όνομα όσο και το επίθετο δεν είναι εκείνα που περιμέναμε. Αναφορικά με το επίθετο, η μητέρα φρόντισε ώστε το παιδί να πάρει το δικό της και όχι αυτό του Άνθιμου. Επιπλέον, είχε γίνει γνωστή, από τότε ακόμη που η Μαρία Νεφέλη ήταν έγκυος, η επιθυμία του ηθοποιού να δώσει στον γιο του το όνομα του πατέρα του, Τιμόθεου. Η μητέρα του μωρού φαίνεται πως δεν κράτησε ούτε αυτή τη δέσμευση απέναντι στον πατέρα, μιας και είχαν ανακοινώσει επίσημα ότι το παιδί θα βαφτιστεί έτσι. Αντιθέτως, το όνομα που πήρε το παιδί είναι Φίλιππος – Δημήτρης.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι χώρισε πολύ επεισοδιακά, με τους δύο να προβαίνουν σε αλληλοκατηγορίες και να διεκδικούν την αποκλειστική κηδεμονία του παιδιού, φτάνοντας μάλιστα μέχρι το αστυνομικό τμήμα. Όλοι αναμένουν την απάντηση του ηθοποιού, που δεν θ’ αργήσει να έρθει.



    ΣΧΟΛΙΑ