• LIFE&STYLE

    Unorthodox: Ποια Ελληνίδα ηθοποιός μοιάζει απίστευτα με την πρωταγωνίστρια του Netflix

    • NewsRoom
    Unorthodox


    Το Unorthodox βρίσκεται στις top 10 πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

    Η σειρά, που αποτελείται από 4 μόνο επειδόδια, πραγματεύεται την ιστορία της Έστι, μίας νεαρής κοπέλας η οποία δραπετεύει από μια συντηρητική κοινότητα υπερορθόδοξων Εβραίων στο Μπρούκλιν θέλοντας να ανακαλύψει μια νέα ζωή.

    Ο ηθοποιός Νικόλας Φραγκιουδάκης ανακάλυψε μία εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στην πρωταγωνίστρια, Shira Haas με Ελληνίδα ηθοποιό, Ελένη Ράντου.

    Μάλιστα, ο ηθοποιός ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μία φωτογραφία της Shira Haas από τη σειρά δίπλα σε μια της Ελένης Ράντου. Η ηθοποιός στη συνέχεια ανέβασε την επίμαχη ανάρτηση του συναδέλφου της και στη δική της σελίδα στο Facebook, με τα σχόλια να «πέφτουν» βροχή. Οι περισσότεροι, δε, συμφώνησαν πως πράγματι οι δύο γυναίκες μοιάζουν.

    Δείτε τη δημοσίευση της Ελένης Ράντου:

    Βλέποντας το unorthodox (αριστούργημα) συνειδητοποίησα αυτο 😂😂😂

    Posted by Fragioudakis Nikolas on Thursday, April 9, 2020

    Η ιστορία της είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μπεστ σέλερ των New York Times, της Ντέμπορα Φέλντμαν. Κεντρική ηρωίδα είναι η 19χρονη Έστι, η οποία έχοντας ως όνειρο να ζήσει ανεξάρτητη, αφήνει το υπερβολικά συντηρητικό ορθόδοξο περιβάλλον της Χασιδικής Εβραϊκής της κοινότητας στο Μπρούκλιν, αναζητώντας μια νέα ζωή στο Βερολίνο. Αλλά πάνω που αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της, το πρόσφατο παρελθόν, της χτυπά την πόρτα.

    Δείτε το trailer της σειράς «Unorthodox»:



    ΣΧΟΛΙΑ