• LIFE&STYLE

    Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Το pre-wedding party και οι τελευταίες ετοιμασίες πριν το γάμο (pics)

    • NewsRoom


    Μετά την επίσκεψη της Σοφίας Μαριόλα και του Στράτου Τζώρτζογλου στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, ακολούθησαν όλες οι τελευταίες προετοιμασίες για το μυστήριο του γάμου τους.

    Το ζευγάρι θα παντρευτεί στην Κρήτη το Σάββατο 8 Ιουνίου και οι μελλόνυμφοι βρίσκονται ήδη εκεί για να οργανώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους. Μάλιστα, το ζευγάρι όπως έχει ανακοινώσει δεν θα έχει έναν… αλλά τέσσερις κουμπάρους: τη Βάνα Μπάρμπα, τον Μαθιό Αστροπαλίτη, το Σπύρο Μπουρνάζο και τον Γιώργο Δεσίπρη.

    Το μυστήριο του γάμου αποφάσισαν να κάνουν σε ένα πανέμορφο μικρό εκκλησάκι, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης. Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ανοιχτό και όλος ο κόσμος θα μπορέσει να δώσει το «παρών» και να παρακολουθήσει από κοντά την μαγική στιγμή του ζευγαριού.

    Ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν δίστασε να κάνει και μία μικρή «διαδικτυακή» ξενάγηση στο χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες στους ακολούθους του στο Instagram. Είναι χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος και φαίνεται έτοιμος για το μεγάλο βήμα!

    Το pre-wedding party του, διοργανώθηκε δύο ημέρες πριν την μεγάλη στιγμή στο κέντρο της πόλης, όπου το ζευγάρι γιόρτασε με καλούς φίλους.

    Οι δυο τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ, φαίνεται να ανυπομονούν για τα ιερά δεσμά του γάμου. Πληθώρα θαυμαστών τους στο Instagram τους εύχεται «Καλά στέφανα!».

    View this post on Instagram

    Party all the time!!!! 🍸🍸

    A post shared by Sofia Mariola (@sofiamariola) on



    ΣΧΟΛΙΑ