• LIFE&STYLE

    Τζόνι Ντεπ: Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό ήρθε η Ρωσίδα χορεύτρια! (pics)

    • NewsRoom
    τζόνι ντεπ

    Τζόνι Ντεπ


    Μια 25χρονη Ρωσίδα χορεύτρια είναι ο νέος έρωτας του διάσημου χολιγουντιανού ηθοποιού Τζόνι Ντεπ. Μετά από έναν από τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς στην ιστορία του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός φαίνεται πως ξαναβρήκε την ευτυχία στο πλευρό της κατά 30 χρόνια νεότερής του κοπέλας.

    Ο ηθοποιός γνώρισε την Πολίνα Γκλεν σε ένα πάρτυ στο Λος Άντζελες και, όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους εξελίχθηκε αρκετά γρήγορα, καθώς έφτασαν να συζούν, ενώ τα σενάρια τους θέλουν να παντρεύονται κατά το προσεχές διάστημα. Τη σχετική είδηση δημοσίευσε η Daily Mail.

    View this post on Instagram

    Where you been this summer? Me- Italy ?? ❤️

    A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

    Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ έχει βγει από ένα άκρως επεισοδιακό, αλλά και πανάκριβο διαζύγιο, μετά τη λήξη του γάμου του με την Άμπερ Χερντ, που απασχόλησε για πολύ μεγάλο διάστημα τα διεθνή μέσα. Η ιστορία του πολύκροτου διαζυγίου ξεκίνησε όταν η Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, τον Μάιο του 2016, καταγγέλοντας τον ηθοποιό για άσκηση σωματικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας. Οι ανταλλαγές «πυρών» συνεχίστηκαν μέχρι πρόσφατα, όπου και οι δύο μεριές έβγαιναν κατά καιρούς δημοσίως και αποκάλυπταν διάφορες απόκρυφες πλευρές της κακής πλευράς της σχέσης τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μαρτυρία του Τζόνι Ντεπ ότι η Άμπερ Χερντ είχε αφοδεύσει στο κρεβάτι τους, τραβώντας μάλιστα και φωτογραφίες του συμβάντος, ως αποδεικτικά στοιχεία.

    Μετά από μια σειρά επεισοδίων, που εκτυλίχθηκαν δημόσια μεταξύ τους, το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Γενάρη του 2017, με την Χερντ να λαμβάνει 7 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

    Ντεπ - Χερντ
    Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ
    Πριν γίνει γνωστή η νέα σχέση του ηθοποιού με τη νεαρή χορεύτρια, είχε γίνει γνωστό ότι ο γοητευτικός ηθοποιός φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με μια «μυστηριώδη γυναίκα» σε ένα ξενοδοχείο στο Βελιγράδι.

    Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η Daily Mail, η κοπέλα των φωτογραφιών δεν ήταν άλλη από την Γκεντ, η οποία είχε φωτογραφηθεί τον Μάιο του 2018 να κάνει βόλτες με τον αγαπημένο της και στους δρόμους της Μόσχας, όπου είχε μεταβεί ο Ντεπ για μία συναυλία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires. Πηγές του στενού τους περιβάλλοντος αποκαλύπτουν μάλιστα ότι, όταν εκείνος την πλησίασε για να της συστηθεί, εκείνη δεν τον αναγνώρισε καν.

    View this post on Instagram

    ?

    A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

    Η Πολίνα, που κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη, είναι εκπαιδευμένη χορεύτρια και χορογράφος. Το τελευταίο διάστημα, ζει με τον πολυεκατομμυριούχο ηθοποιό στην έπαυλη του τελευταίου, στην Σάνσετ Μπούλεβαρντ.

    Πώς γνωρίστηκαν

    Πηγή της βρετανικής εφημερίδας από το περιβάλλον της νεαρής χορεύτριας αναφέρει: «Η Πολίνα γνώρισε τον Τζόνι σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες. Την προσκαλούν συχνά σε τέτοιες εκδηλώσεις, και έπεσε πάνω του τυχαία. Εργάζεται ως χορεύτρια και είναι πολύ εμφανίσιμη. Απλώς διασκέδαζε χαλαρά στο πάρτι και δεν ήξερε ποιος ήταν, όταν την πλησίασε για να της συστηθεί. Τα βρήκαν αμέσως».

    https://www.instagram.com/p/BWDV3IsAH7B/?utm_source=ig_embed

    Εκείνη την περίοδο είχε νομικά προβλήματα με την πρώην του. Ξαφνικά γνώριζε μια πανέμορφη νεαρή Ρωσίδα, που δεν ήθελε τίποτα από αυτόν και δεν ήξερε καν ποιος ήταν. Οι γυναίκες στην Ρωσία δεν τον ξέρουν, δεν έχουν ιδέα από ηθοποιούς. Εξάλλου πολλοί άνθρωποι δείχνουν διαφορετικοί από κοντά. Όταν έμαθε ποιος ήταν, χάρηκε», συμπληρώνει η ανώνυμη πηγή.

    Οι πληροφορίες λένε ότι η Πολίνα μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια για να προωθήσει την καριέρα της ως χορεύτρια, αφήνοντα πίσω στη Ρωσία την οικογένειά της, η οποία εξακολουθεί να ζει εκεί.

    View this post on Instagram

    Female power in eyes;)

    A post shared by POLINA GLEN (@polinaglen) on

    «Είναι πολύ γλυκιά, τρυφερή και ταλαντούχα. Σίγουρα ο Τζόνι τη βοηθάει, αλλά προσπαθεί να τα καταφέρει μόνη της. Είναι πολύ χαμηλών τόνων. Από το σπίτι του φεύγει μόνο για να πάει στο στούντιο και έπειτα ξαναγυρίζει. Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς ότι ζει μαζί του», επισημαίνει η πηγή. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του. «Η Πολίνα λέει ότι θα παντρευτούν και ότι θέλει να πάει στη Ρωσία να γνωρίσει τους γονείς της», αναφέρει η πηγή.

    Σημειώνεται ότι ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» δεν είχε δημιουργήσει άλλη σχέση, μετά το επεισοδιακό του διαζύγιο από την Άμπερ Χερντ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άμπερ Χερντ κατά Τζόνι Ντεπ: Με χτυπούσε, με κλωτσούσε, μου ξερίζωσε τα μαλλιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Άμπερ Χερντ απάτησε τον Τζόνι Ντεπ με τον Έλον Μασκ λίγο μετά το γάμο τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζόνι Ντεπ: Μήνυση στον διάσημο ηθοποιό για… μπουνιά σε συντελεστή της νέας του ταινίας



    ΣΧΟΛΙΑ