ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις δικαστικές αίθουσες και σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται η διαδικασία του διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη, με την πιο πρόσφατη διαμάχη να δίνεται πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Πέρα από τις 700.000 ευρώ που ζητά ετησίως η Τζίνα Αλιμόνου, έχει και μερικές ακόμα απαιτήσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Down Town και της Φανής Πλατσατούρα και του Πάνου Ζόγκα, η ηθοποιός ζητά τη μετοίκηση του Παύλου Βαρδινογιάννη προκειμένου να αποφευχθούν οι καθημερινές προστριβές.
Οι δυο τους αν και χωρισμένοι, συνεχίζουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι που έχουν στη Φιλοθέη, τις φορές που ο Παύλος είναι στην Ελλάδα και όπως φαίνεται αυτή η συγκατοίκηση δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί ομαλά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θεσσαλονίκη: 25χρονος μαχαίρωσε την μητέρα του
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Λήστεψαν 82χρονη, προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Άκης Πετρετζίκης μας μαθαίνει να φτιάχνουμε τυλιχτή ομελέτα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόδα: δικαστήρια, επιδείξεις, συγχωνεύσεις και μουσικές καρέκλες στους ρόλους ηγεσίας
- Hellenic Energy: Υψηλό μέρισμα αλλά και ανάπτυξη λειτουργικής κερδοφορίας με τιμή – στόχο τα €9,55 ανά μετοχή
- Βιομηχανία: Στο τραπέζι της Διυπουργικής το ιταλικό μοντέλο για σταθερό ενεργειακό κόστος
- Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές διαχώρισαν τους στόλους τους και ανοίγουν δρόμους στην επόμενη γενιά
