• LIFE&STYLE

    Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης: Έτσι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους εν μέσω καραντίνας

    • NewsRoom


    Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Αρίωνα γιόρτασαν εν μέσω της καραντίνας, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης.

    Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους μέσα στο σπίτι λόγω της καραντίνας, μαζί με τον σκύλο τους.

    «Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του!

    Και μέσα σ’ ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου.

    Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ’ Αγαπάμε!» έγραψε η Τζένη Θεωνά στο Instagram.

    «Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, υπάρχει και μια που είναι η πιο όμορφη μέρα όλου του χρόνου. Η μέρα των γενεθλίων σου. Σήμερα είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ, Σημερα γιορτάζουμε. Ό,τι πιο όμορφο έχουμε δημιουργήσει. Χρόνια πολλά Αρίωνα» έγραψε με τη σειρά του ο Δήμος Αναστασιάδης.

    Δείτε την ανάρτηση:

    View this post on Instagram

    Στα πρώτα μας γενέθλια.. έχουμε ο ένας τον άλλον. Και κυρίως έχουμε τον Αρίωνα που χαίρεται και γελάει με την καρδιά του! 💙 Και μέσα σ' ένα τεράστιο γαλάζιο μπαλόνι στέλνουμε την αγάπη μας στα ξαδερφάκια μας, στον Κίμωνα, στους φίλους μας, στα παιδάκια όλου του κόσμου. Να είναι γερά κι ευτυχισμένα! Να τα χαιρόμαστε κάθε μέρα! Αρίωνα Σ' Αγαπάμε! #happyfirstbirthday #birthdayboy #party #family #menoumespiti #socialdistancing

    A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on



    ΣΧΟΛΙΑ