ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Τζένη Μπαλατσινού, με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τον 16χρονο γιο της, Μάξιμο.
Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά και τα 3α γενέθλια του γιου της παρουσιάστριας και του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτη Αντώνιου.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! απαθανάτισε την αγαπημένη οικογένεια στη Βουκουρεστίου. Οι τρεις τους γευμάτισαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και αργότερα αναχώρησαν μαζί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Μάξιμος μένει με την Τζένη Μπαλατσινού και τον σύζυγό της, αλλά πηγαίνει συχνά και στο σπίτι του πατέρα του, Πέτρου Κωστόπουλου, που είναι κοντά στο Κολωνάκι.
Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει ακόμα δύο κόρες, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, οι οποίες πλέον εργάζονται μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη αντιστοίχως.

από το περιοδικό ΟΚ!
Διαβάστε επίσης:
Γενέθλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συμβουλή του και η εντυπωσιακή τούρτα
Κικίλιας – Μπαλατσινού στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Πόσα SMS θα σταλούν σήμερα – Η παρουσίαση στον πρωθυπουργό
- Ο αόρατος γίγαντας του real estate: Πώς ο Mr Zara χτίζει τη δική του, παγκόσμια αυτοκρατορία στα ακίνητα
- Ασφαλιστικές: Εντείνονται οι πιέσεις κατά των ιδιωτικών κλινικών για το κόστος υγείας
- Ο Τραμπ απειλεί, οι αγορές περιμένουν: Δασμοί, πληθωρισμός και τραπεζικά αποτελέσματα στο ραντάρ των επενδυτών
