• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού: Σπάνια εμφάνιση με τον Βασίλη Κικίλια και τον 16χρονο γιο της

    • NewsRoom
    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού

    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού


    Στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Τζένη Μπαλατσινού, με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τον 16χρονο γιο της, Μάξιμο.

    Πρόκειται για μια σπάνια εμφάνιση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά και τα 3α γενέθλια του γιου της παρουσιάστριας και του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Παναγιώτη Αντώνιου.

    Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! απαθανάτισε την αγαπημένη οικογένεια στη Βουκουρεστίου. Οι τρεις τους γευμάτισαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και αργότερα αναχώρησαν μαζί.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, ο Μάξιμος μένει με την Τζένη Μπαλατσινού και τον σύζυγό της, αλλά πηγαίνει συχνά και στο σπίτι του πατέρα του, Πέτρου Κωστόπουλου, που είναι κοντά στο Κολωνάκι.

    Υπενθυμίζεται ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει ακόμα δύο κόρες, την Αμαλία και την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, οι οποίες πλέον εργάζονται μόνιμα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες και στη Νέα Υόρκη αντιστοίχως.

    Φωτογραφίες: Γιάννης Ευαγγελίου από το περιοδικό ΟΚ!
    Φωτογραφίες: Γιάννης Ευαγγελίου
    από το περιοδικό ΟΚ!

    Διαβάστε επίσης:

    Γενέθλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συμβουλή του και η εντυπωσιακή τούρτα

    Κικίλιας – Μπαλατσινού στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

    Αποκλειστικό – Γιάννης Κούστας: Υπέρ του η τελεσίδικη απόφαση για δωρεά 20 εκατ. δολαρίων στην πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ