• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού-Πέτρος Κωστόπουλος: Ο γάμος τους στη Μύκονο πριν από 23 χρόνια

    • NewsRoom

    Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού


    Ήταν 22 Ιουλίου του 1996 όταν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος παντρεύτηκαν στη Μύκονο ενώπιον συγγενών και στενών φίλων.

    Σημαντικά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, τον δημοσιογραφικό και τον πολιτικό χώρο έδωσαν, όμως, το «παρών» στη δεξίωση που έγινε στο νησί των Ανέμων, για να γιορτάσουν τον έρωτα και το γάμο του γοητευτικού επιχειρηματία και του πανέμορφου και εντυπωσιακού μοντέλου.

    Πώς, όμως, γνωρίστηκαν;

    «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όλα ξεκίνησαν από ένα χορό», είχε δηλώσει τότε η Τζένη Μπαλατσινού.

    Πρόκειται για μία εκπομπή, στην οποία παρουσιαστής ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τους αξέχαστους Ζωή Λάσκαρη και Θέμο Αναστασιάδη.

    Η Τζένη Μπαλατσινού συμμετείχε στη συγκεκριμένη εκπομπή και ήρθε πιο κοντά με τον Κωστόπουλο, όταν ο σκηνοθέτης τους ζήτησε να κάνουν ένα χορευτικό οι δυο τους.

    «Εγώ τότε ήμουν αρραβωνιασμένη κι εκείνος είχε μία σχέση. Κάναμε απλά παρέα, γιατί ο ένας γνώριζε για τη σχέση του άλλου. Αυτό είναι το κάρμα. Εγώ παρ’ όλο που συζούσα τότε, χώρισα πολύ γρήγορα, ο Πέτρος άργησε λίγο, γιατί ένιωθε τύψεις», είχε αποκαλύψει η ίδια.

    Σε ένα ταξίδι που πραγματοποίησαν στο Λονδίνο, για επαγγελματικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για μία συνέντευξη της Σίντι Κρόφορντ, οι δυο τους ήρθαν ακόμα πιο κοντά και έτσι ξεκίνησε το ερωτικό τους ειδύλλιο.

    Αν και δεν δημοσιοποίησαν αμέσως τη σχέση τους, η πρόταση γάμου δεν άργησε να γίνει.

    «Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: ‘Δεν μου λες, επειδή χαλάει o καιρός στη Μύκονο τον Ιούλιο και αρχίζουν οι αέρηδες, πότε προτιμάς να παντρευτείς; 15 ή 22 Ιουνίου;’ Δεν μιλάει για λίγο και μετά μου λέει: ’22 μου ακούγεται καλύτερο’.

    Μετά της είπα να πάρει και καμία αστρολόγα να τη ρωτήσει πότε είναι καλύτερα. Είπαν αυτές ότι 16 ήταν η καλύτερη ημερομηνία, αλλά πια το είχαμε κλείσει», είχε δηλώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

    Όσο για την ημέρα του γάμου τους, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει:

    «Ένιωθα άνετα γιατί ήμουν συνειδητά εκεί και πολύ ερωτευμένη. Τότε πολύς κόσμος ήρθε στον γάμο μας απλά και μόνο από περιέργεια. ‘Φίλοι’ έβαζαν στοίχημα το ίδιο βράδυ στα τραπέζια σε πόσο χρονικό διάστημα θα χωρίσουμε. Έχουμε δει και βιώσει πάρα πολλά από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μας και από τερατολογίες που λέγονται κατά καιρούς για εμάς.

    Από την πρώτη στιγμή με τον Πέτρο γίναμε ομάδα, παρ’ όλες τις διαφορές που μπορεί να έχουμε ως χαρακτήρες. Στόχος είναι το σπίτι μας και τίποτε άλλο.

    Άλλωστε, η έννοια της συντροφικότητας ή του γάμου, αν θες, είναι να μπορείς να συνυπάρχεις, να εξελίσσεσαι, να παλεύεις, να πέφτεις, να ανεβαίνεις, να εκτίθεσαι, να τσακώνεσαι, να αγαπιέσαι, να ζηλεύεις, να διεκδικείς, να συγχωρείς και να προχωράς».

    Το πρώην ζευγάρι απέκτησε τρία παιδιά μαζί, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο και διατηρούν φιλικές σχέσεις, βάζοντας πάντα τα παιδιά τους πρώτα.

    Πλέον, η Τζένη Μπαλατσινού άλλαξε σελίδα και παντρεύτηκε τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, σε μια λιτή τελετή, αυτή τη φορά, στο Λυκαβηττό.

    Θέμος Αναστασιάδης, Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος και Βασιλική Παναγιωτοπούλου

     



    ΣΧΟΛΙΑ