• LIFE&STYLE

    Τρία στυλιστικά λάθη που κάνουμε το καλοκαίρι


    Όπως όλες συμβαίνει σε όλες τις εποχές, έτσι και κατά την καλοκαιρινή περίοδο κάνουμε κάποια λάθη σχετικά με τα ρούχα και το στυλ μας. Δείτε παρακάτω τι να αποφύγετε:

    1. Το παρακάνουμε με τα κοσμήματα

    Λόγω της ξέγνοιαστης και boho διάθεσης του καλοκαιριού, πολλές φορές παρασυρόμαστε και φορτωνόμαστε με κοσμήματα στα χέρια, τον λαιμό, ακόμη και τα πόδια. Αν θέλετε να βάλετε διάφορα κοσμήματα πάνω σας, φροντίστε αυτά να είναι μικρά και διακριτικά, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία.

    2. Φοράμε ρούχα μικρότερα από το νούμερό μας

    Επειδή το καλοκαίρι είμαστε κάπως πιο ελεύθερες να φορέσουμε τα κοντά μας, τα μίνι μας και γενικώς τα αποκαλυπτικά μας ρούχα, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να φοράμε κομμάτια που φαίνονται μικρά πάνω μας. Το να είναι κάτι στενό, με ντεκολτέ, crop ή με ανοιχτή πλάτη δεν έχει καμία σχέση με το να φοράμε ένα μικρότερο από το νούμερό μας μπλουζάκι πχ, μόνο και μόνο επειδή είναι καλοκαίρι και δεν πειράζει.

    3. Όσο λιγότερα ρούχα, τόσο το καλύτερο;

    Η παραπάνω ρήση είναι κάτι που δεν ισχύει. Μαζί σου, να φορέσεις αποκαλυπτικά ρούχα, καλοκαιρινά σορτσάκια και οτιδήποτε άλλο, μα καλύτερα όλα με μέτρο. Εξάλλου το σέξι δεν είναι συνώνυμο του “λιγότερα ρούχα, περισσότερο δέρμα”. Δεν θα βγούμε έξω με το μαγιό μας, σωστά;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ροζ & Κόκκινο: Ο hot συνδυασμός του φετινού καλοκαιριού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύτιμα tips για να μακιγιαριστείτε αν είστε καλεσμένες σε γάμο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Ζευγάρι δυο παίκτες των διασήμων (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ