• LIFE&STYLE

    Τράβις Σκοτ: «Αλώβητος» από τις κατηγορίες για την τραγωδία στο Astroworld με τους 10 νεκρούς

    Τράβις Σκοτ και Κάιλι Τζένερ

    Τράβις Σκοτ και Κάιλι Τζένερ


    Ο Τράβις Σκοτ (Travis Scott) και οι διοργανωτές του Astroworld Festival δεν θα αντιμετωπίσουν ποινικές κατηγορίες που σχετίζονται με τον θάνατο 10 ανθρώπων που έπαθαν ασφυξία όταν το πλήθος έσπευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο φεστιβάλ τον Οκτώβριο του 2021.

    Ένα μεγάλο σώμα ενόρκων στο Χιούστον έλαβε την απόφαση την Πέμπτη, αναφέρει η εφημερίδα Houston Chronicle.

    Σημειώνεται ότι 50.000 θαυμαστές παρακολούθησαν τη συναυλία, γεγονός που οδήγησε στο ατυχές συμβάν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Σκοτ στο NRG Park του Χιούστον.

    Σε συνέντευξη Τύπου μετά τη συναυλία, ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Χιούστον Σάμιουελ Πένια (Samuel Peña) διευκρίνισε ότι το πλήθος άρχισε να συνωστίζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής στις 9 το βράδυ αλλά σύντομα υπήρξε πανικός από ανθρώπους που έτρεχαν για την ασφάλειά τους.

    Σε εκείνο το σημείο, ο Σκοτ διέκοψε αρκετές φορές τη συναυλία για να ζητήσει από την ασφάλεια να βοηθήσει τους θεατές και μέλη της πυροσβεστικής στάλθηκαν μέσα στο πλήθος για να σώσουν τους τραυματίες.

    «Ο πελάτης μου δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες ή οποιαδήποτε δίωξη για τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ AstroWorld», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του διάσημου ράπερ, Κεντ Σάφερ (Κent Schaffer) στο Variety. «Η σημερινή απόφαση του εισαγγελέα επιβεβαιώνει αυτό που γνωρίζαμε από την αρχή, ότι ο Τράβις Σκοτ δεν ευθύνεται για την τραγωδία στο AstroWorld».

    Διαβάστε επίσης:

    Συναυλία Τράβις Σκοτ: Υπέκυψε 9χρονος που ποδοπατήθηκε – Δέκα τα θύματα

    Κάιλι Τζένερ – Τράβις Σκοτ: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

    Shein: Διαψεύδει φήμες περί εισαγωγής στην Wall Street



    ΣΧΟΛΙΑ