• LIFE&STYLE

    Tops για κορίτσια με μεγάλο στήθος: Πώς θα επιλέξεις το σωστό

    • NewsRoom


    Αν σκεφτείς ότι υπάρχουν γυναίκες που τοποθετούν εμφυτεύματα για να αποκτήσουν το τέλειο μπούστο, μάλλον θα έπρεπε να αισθάνεσαι υπερήφανη για το δικό σου μεγάλο στήθος! Εντάξει, καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές μπορεί να μην είσαι σίγουρη για το αν ένα μπλουζάκι είναι το κατάλληλο για σένα, κάτι που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, αλλά το παν είναι η σωστή επιλογή. Σκέψου ότι και τα κορίτσια με μεσαίο ή μικρό στήθος θα πρέπει να κάνουν αντίστοιχα τις ανάλογες επιλογές για να το αναδείξουν.

    Μπλουζάκια και μεγάλο στήθος – Τί να προσέξεις

    Τρία σημαντικά πράγματα που θα ήταν καλό να λάβεις υπόψην πριν πας για ψώνια:

    • Το μάκρος του top
    • Τα μανίκια
    • Η λαιμόκοψη

    Το θέμα δεν είναι να προασπαθήσεις να κρύψεις το στήθος σου ή γενικότερα τις καμπύλες σου, αλλά να γλυκάνεις τη σιλουέτα σου. Γι’αυτό, ένας γενικός κανόνας για μια σωστή επιλογή είναι ένα μπλουζάκι που αγκαλιάζει το σώμα σου, αλλά έχει λίγο έξτρα χώρο στο μπούστο.

    ATTRATTIVO, Πουκάμισο με κέντημα πίσω, 49,90 ευρώ (2 χρώματα)

    Μάκρος

    Ένα πιο μακρύ μπλουζάκι θα κάνει τον κορμό σου να φαίνεται πιο μακρύς και τη μέση σου πιο λεπτή, δημιουργώντας μία οπτική ισορροπία. Ένα αρκετά κοντό top υπάρχει περίπτωση να τονίσει περισσότερο τους γοφούς και το στήθος σου και να σου προσθέσει, ακόμη κι αν δεν τους έχεις πραγματικά, περισσότερους πόντους. Εκτός, φυσικά, κι αν είσαι αρκετά αδύνατη από τη μέση και κάτω. Παρόλα αυτά, να θυμάσαι ότι ένα μακρύ top δεν σημαίνει και πιο φαρδύ γιατί αυτό δεν θα καμουφλάρει απαραίτητα το μεγάλο σου στήθος, αλλά, αντίθετα, είναι πιθανό να σου προσθέσει όγκο παντού.

    ZIC ZAC, Πουκάμισο με baloon μανίκια, 49,90 ευρώ (και σε floral)

    Μανίκι

    Αν έχεις μεγάλο στήθος και τα μπράτσα σου δεν είναι και τόσο λεπτά ή καλογυμνασμένα, καλό θα είναι να προτιμήσεις ένα top με λίγο παραπάνω μανίκι, 3/4 ας πούμε, ή κοντό, αλλά όχι ανύπαρκτο. Απλώς το μανίκι 3/4 είναι από αυτά που τραβούν το βλέμμα μακριά από τον πάνω κορμό και από το στήθος. Αν πάλι σου αρέσει και το ραντάκι, φρόντισε αυτό να είναι πιο φαρδύ και όχι το τελείως λεπτό. Και εννοείται πως θα πρέπει το μπλουζάκι να μην σε σφίγγει κάτω από τις μασχάλες. Επίσης, να θυμάσαι ότι τα κρουαζέ μπλουζάκια, ειδικά όταν σου επιτρέπουν να τα δέσεις εκεί που θέλεις, σου πηγαίνουν πολύ.

    FUNKY BUDDHA, T-shirt V άνοιγμα, 12,95 ευρώ (5 χρώματα)

    Λαιμόκοψη

    Ίσως γνωρίζεις ήδη ότι η λαιμόκοψη V είναι αυτή που κολακεύει περισσότερο ένα μεγάλο μπούστο. Μην το παρακάνεις, βέβαια, γιατί εδώ σκοπός σου δεν είναι να δείξεις όσο περισσότερο ντεκολτέ μπορείς.Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις την εμφάνισή σου στιλάτη και σέξι.Ξανά πίσω στη λαιμόκοψη σε V, η οποία “σπάει” οπτικά το μπούστο σε μικρότερα μέρη, διαχωρίζοντας το στήθος και δημιουργώντας μία αρμονία.

    ANEL, Μπλούζα, 9,99 ευρώ

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.coverstory.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάσταση στην πόλη: Φοράμε παστέλ φορέματα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα οικονομικά Zara σκουλαρίκια που δείχνουν τέλεια στο Instagram!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοιξιάτικα θηλυκά φορέματα για smart casual εμφανίσεις



    ΣΧΟΛΙΑ