ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών του δήμου Αθηναίων, επισκέφθηκε σήμερα η Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.
Τη Δούκισσα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος και την ενημέρωσε διεξοδικά για τον τρόπο λειτουργίας της και τις υπηρεσίες που προσφέρει σε κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά τους.
Επίσης αναφέρθηκε και στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο δήμος Αθηναίων, όπως ότι ενισχύει καθημερινά, με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, περίπου 30.000 ανθρώπους που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Η Δούκισσα της Κορνουάλης κατά τη ξενάγηση της, συζήτησε με φιλοξενούμενες στην κοινωνική δομή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλο το twitter με τη χειρονομία της Μπαζιάνα προς τον πρίγκιπα Κάρολο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Παυλόπουλος σε Κάρολο: Ευελπιστούμε στην επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό δώρο που έδωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Πρίγκιπα Κάρολο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι τρέχει με την Κεφαλογιάννη, γιατί πήγε ο Πανάρας στη Βουλή, ο Ψηλός, η Σοφία και τα fake news, ο Τασούλας και ο Καρυωτάκης και ελληνικά Rafale στη Μέκκα
- Οι αγορές αψηφούν προσώρας τις πολεμικές ιαχές – Εστιάζουν στα εταιρικά αποτελέσματα και τα επιτόκια
- Η εντιμότητα των πολιτικών και το παράδειγμα της Ρουμανίας
- Η νέα επίδειξη πλούτου είναι το γραμμωμένο γυναικείο μπράτσο