• LIFE&STYLE

    Τον Σεπτέμβριο στην αγορά η σειρά καλλυντικών της Selena Gomez

    • NewsRoom


    Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που η Selena Gomez ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα λανσάρει στην αγορά τη νέα της σειρά καλλυντικών, Rare Beauty.

    Η Gomez ανέβαζε φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να δείξει τις δυνατότητες που έχουν τα προϊόντα μακιγιάζ της συλλογής της.

    Τώρα, η Selena και η Rare Beauty ανακοίνωσαν στο Instagram ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου. Ο ιστότοπος της εταιρείας, ο οποίος διαθέτει βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες αποστολής, έχει μια επιλογή εγγραφής, μέσα από την οποία οι ενδιαφερόμενες μπορούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της σειράς, όσο θα πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας.

    Εκτός από rarebeauty.com, τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά διαθέσιμα και σε μεγάλη εταιρεία καλλυντικών.

    Αν και τα προϊόντα δεν είναι έτοιμα ακόμα για να βγουν στην αγορά, η Gomez δήλωσε στο εισαγωγικό βίντεο της σειράς: «Ήθελα να φτιάξω μια σειρά, με την οποία κανείς να νιώθει άνετα. Ξέρετε, νομίζω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πίεση, ότι πρέπει να μοιάζουν σαν τους άλλους ή θα πρέπει να αγοράσουν κάτι γιατί το αγοράζουν όλοι οι άλλοι».

    Η Gomez έχει επίσης καταστήσει σαφές ότι θέλει η «Rare Beauty» να συνδράμει στον αγώνα για περισσότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Τον Ιούλιο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί το Rare Impact Fund και το 1% από τις πωλήσεις της σειράς θα δοθεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους, με την ελπίδα να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 10 χρόνια.



    ΣΧΟΛΙΑ