• LIFE&STYLE

    Το τρυφερό σχόλιο του Κικίλια κάτω από τη φωτογραφία της Μπαλατσινού

    • NewsRoom

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας


    Μπορεί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα να ζούσαν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, πλέον, δεν το κρύβουν. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι μετά την ανακοίνωση του επικείμενου γάμου τους, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το βροντοφωνάζουν!

    Η πανέμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε μία άκρως τρυφερή φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Βασίλη Κικίλια.

    Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κοιτάει την αρραβωνιαστικιά του στα μάτια, ενώ εκείνη χαμογελάει. Το ζευγάρι δείχνει φανερά ευτυχισμένο και ζει ανενόχλητα τον έρωτά του, μετά την επανασύνδεση.

    Ο γάμος τους είναι προγραμματισμένος για τις αρχές Ιουνίου και δεν θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο νησί της νύφης, την Πάτμο, αλλά ούτε κάποιο άλλο κοσμοπολίτικο νησί.

    Αντίθετα, το ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό.

    «Καλό μήνα σε όλους! Ας υποδεχτούμε με χαμόγελα τον ωραιότερο μήνα της χρονιάς!», έγραψε η Τζένη στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, την Πρωτομαγιά.

    Μάλιστα, ο Βασίλης Κικίλιας δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη φωτογραφία τους, γράφοντας στα σχόλια «babe» με μία χαμογελαστή φατσούλα.

    Το σχόλιο του Βασίλη Κικίλια

    Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο, ανέβασε στο Instagram Story της και μία εικόνα με το πρωτομαγιάτικο στεφάνι που κοσμεί την εξώπορτα του σπιτιού της.

    Το στεφάνι που ανέβασε η Τζένη Μπαλατσινού στο Instagram

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κικίλιας-Μπαλατσινού: Με μια φωτογραφία αγκαλιά εύχονται καλό πάσχα στους φίλους τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόβα νυφικού στο Κολωνάκι για την Τζένη Μπαλατσινού!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Όλο το παρασκήνιο της επανασύνδεσής τους



    ΣΧΟΛΙΑ