• LIFE&STYLE

    «Το Τατουάζ»: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Πολυδερόπουλος για το ξαφνικό τέλος (video)

    • NewsRoom

    Νίκος Πολυδερόπουλος


    Για πρώτη φορά μετά την είδηση ότι η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του Alpha «Το Τατουάζ» πρόκειται να ολοκληρωθεί φέτος το καλοκαίρι, με την δεύτερη σεζόν να αποτελεί την τελευταία, ο Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον Ορφέα μίλησε για στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ξαφνικό τέλος.

    «Δεν συζητιόταν ότι θα τελείωνε φέτος», δήλωσε ο πρωταγωνιστής στην εκπομπή «Happy Day».

    «Η απόφαση πάρθηκε νομίζω τελευταία στιγμή. Νομίζω ότι πάρθηκε σωστά από την παραγωγή να τελειώσει. Εμείς αυτό που κάνουμε το αγαπάμε! Τώρα που φθάνει το τέλος ίσως είναι και σωστό. Απλά ακολουθούμε. Δεν μας έχει επηρεάσει που τελειώνει, γιατί νομίζουμε ότι σιγά-σιγά ο κύκλος του “Τατουάζ” ολοκληρώνεται», αποκάλυψε.

    «Τα επεισόδια κάθε εβδομάδα ήταν οκτώ (διπλό επεισόδιο από Δευτέρα έως και Πέμπτη), οπότε ήταν κουραστικό για εμάς και θεωρώ πως είναι αξιοπρεπές να τελειώσει φέτος που το αγαπά ο κόσμος παρά του χρόνου και να ξεχειλώσει», συμπλήρωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

    Την απόφαση για το τέλος του «Τατουάζ» έλαβε η τριάδα των δημιουργών Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου. Αρχικά το ανακοίνωσαν οι ίδιοι στο κανάλι και στους ιθύνοντες σε ένα ραντεβού που είχαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια στους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές μέσω e-mail.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Μαυρίδης: Τι έγραψε για τον Άγιο Βαλεντίνο μετά το χωρισμό του με τη Ράλλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο MasterChef: Τα μανιτάρια, οι ευθύνες και το «κακό σενάριο» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς» επιστρέφει – Πρεμιέρα στο YouTube κανάλι της COSMOTE



    ΣΧΟΛΙΑ