• LIFE&STYLE

    Το συγκινητικό μήνυμα της Μιμής Ντενίση για τη μονάκριβη κόρη της Μαριτίνα (pics)

    • NewsRoom


    Η μονάκριβη κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα, έκλεισε τα 18 της χρόνια και έτσι ετοιμάζεται για σπουδές, όπως όλα σχεδόν τα παιδιά της ηλικίας της.

    Η Μαριτίνα πρόκειται να σπουδάσει εκτός Ελλάδος και, συγκεκριμένα, ετοιμάζεται να ταξιδέψει και να εγκατασταθεί για τα φοιτητικά της χρόνια στην Κύπρο. Αντικείμενο των σπουδών της θα είναι ο Τουρισμός και οι Επιχειρήσεις, ενώ την αποκάλυψη για όλα τα παραπάνω έκανε η ίδια η Μιμή, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

    Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνοδεύει με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα, αποχαιρετώντας την κόρη της και ευχόμενη “Καλή αρχή” τόσο στη Μαριτίνα, όσο και σε όλα τα παιδιά.

    Δείτε παρακάτω το συγκινητικό μήνυμα και την ανάρτηση:

    «Κύπρος λοιπόν για την Μαριτίνα που αποφάσισε να σπουδάσει εκεί. Business με ειδίκευση στον Τουρισμό που δεν υπάρχει σε πανεπιστημιακό επίπεδο στην Ελλάδα. Κι ας είναι η βαριά βιομηχανία μας. Δίκη της η απόφαση καθώς πιστεύω πως τα παιδιά πρέπει να διαλέγουν μόνα τον δρόμο τους. Ξέρω πως θα δυσκολευτεί μόνη της στην αρχή μα θα τα καταφέρει. Όπως κι εγώ που θα βλέπω άδειο το δωμάτιο της αλλά οι μανάδες πρέπει να σκέφτονται τα παιδιά τους όχι τον εαυτό τους! Εύχομαι καλή αρχή σε όλα τα παιδιά μας που ξεκινούν τώρα σπουδές και καλά κουράγια στους γονείς».

    https://www.facebook.com/mimi.denissi.7/posts/170132160554075

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πότε επιστρέφει «Το Σόι Σου» στον Alpha

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άναψαν τα αίματα στο My Style Rocks: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Next Top Model: Σας θυμίζει κάτι η Βασιλική Καρρά που πέρασε την οντισιόν; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ