• LIFE&STYLE

    Το πρώτο ζευγάρι που παρουσίασε μαζί εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση


    Η παρουσίαση πρωινών εκπομπών από ζευγάρια έγινε μόδα, μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρωινό του Mega με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι έπειτα συνέχισαν την εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ακολούθησε το Mega με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Πέτρο Κωστόπουλο και αργότερα το Star επέλεξε την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για την πρωινή ζώνη του σταθμού.

    Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο ζευγάρι που ανέλαβε την παρουσίαση πρωινής εκπομπής φαίνεται πως ήταν ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος, αποκάλυψε πως πριν ακόμη γίνει γνωστό ότι οι δυο τους είναι παντρεμένοι, έκαναν μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1.

    Όταν ρωτήθηκε αν επιθυμεί να κάνει εκπομπή μαζί με τη σύζυγό του, εκείνος απάντησε πως, «Δεν έχουμε καμία αντίρρηση να το κάνουμε. Μας έχει γίνει και πρόταση. Απλά “έτρεχαν” τα συμβόλαιά μας σε διαφορετικές επιχειρήσεις και δεν μπορούσαμε. Άλλωστε, στο παρελθόν έχουμε κάνει μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1.

    μανεσης-μαυραγανη
    Φαίη Μαυραγάνη και Νίκος Μάνεσης

    Εμείς ήμασταν το πρώτο ζευγάρι που βγήκε στην τηλεόραση και δεν ήξερε μάλιστα κανείς ότι ήμασταν ζευγάρι. Δεν γνώριζε κανείς ότι ήμασταν παντρεμένοι. Δεν γνώριζε κανείς ότι η Φαίη ήταν έγκυος πριν από 15 χρόνια στην κόρη μας.

    Δεν το χρησιμοποιήσαμε. Και είπαμε στο κανάλι “να μας βάλετε μαζί, αλλά να ξέρετε ότι εμείς είμαστε ζεύγος”, γιατί δεν το ήξεραν ούτε στο κανάλι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δήμος Βερύκιος: Δεκτή η επιστολή μετάνοιάς του από την Ιερά Σύνοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eros Ramazzotti – Marica Pellegrinelli: «Καυτά» φιλιά στη Μύκονο (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποχώρηση-έκπληξη από τον ALPHA



    ΣΧΟΛΙΑ