• LIFE&STYLE

    Το πριγκιπικό ζεύγος κατηγορείται για υποκλοπή στο Instagram!

    • NewsRoom
    μαρκλ-μεγκαν-χαρι

    Meghan Markle και πρίγκιπας Harry


    O πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ κατηγορούνται για υποκλοπή στο Instagram σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

    Το πριγκιπικό ζεύγος, αναφέρει το δημοσίευμα έχει δημιουργήσει νέο κοινό προφίλ με το username @SussexRoyal το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα – σε λιγότερες από 6 ώρες – συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο ακόλουθους, σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

    Μέχρι εδώ όλα καλά. Ωστόσο το πριγκιπικό ζεύγος κατηγορείται ότι «έκλεψε» από άλλο χρήστη του Instagram το συγκεκριμένο username.

    Σύμφωνα με το Page Six, το εν λόγω username το χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος ο Kevin Keiley, ο οποίος υποστήριζε με το προφίλ αυτό την ποδοσφαιρική ομάδα Reading FC, που έχει το παρατσούκλι Royals.

    Μιλώντας στο Radio 1 Newsbeat ο ίδιος εξήγησε πώς μέσα σε ένα βράδυ το username του μετατράπηκε σε @_royalsussex_ χωρίς κανείς να του ζητήσει την άδεια. «Μου πήραν το προφίλ μου, δεν το ζήτησα, είχα τον λογαριασμό για χρόνια, είναι κάτι πολύ δυσάρεστο», είπε. Το Instagram επιβεβαίωσε πως το όνομα είχε αλλάξει και εξήγησε στον Βρετανό δάσκαλο οδήγησης πως «δεν πρόκειται για κλοπή, αφού το όνομα μπορεί να αλλάξει εάν το προφίλ είναι για καιρό ανενεργό ή αν γίνει επιβεβαίωση στοιχειών από κάποιον άλλο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMasterChef 3: H απρόσμενη αποχώρηση – Δείτε ποιος έφυγε από το παιχνίδι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ