• LIFE&STYLE

    Το νέο βιβλίο της Mαρί Σαντάλ έρχεται για να μάθει τρόπους στα παιδιά

    • NewsRoom

    Μαρί Σαντάλ


    Μια πρωτοβουλία, με γνώμονα την αγάπη της για τα παιδιά, πήρε η Μαρί Σαντάλ

    Ένα νέο έργο έρχεται να συστήνει η Μαρί Σαντάλ, μιας και σε λίγο καιρό από τώρα, αναμένεται να εκδοθεί το βιβλίο της με τίτλο «Manners begin in breakfast» (Οι καλοί τρόποι ξεκινούν στο πρωινό).

    Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια, μέσα από τα προσωπικά της προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μετέδωσε ενθουσιασμένη το νέο της έκδοσης του βιβλίου της, που, όπως ανακοίνωσε, αναμένεται να γίνει στις 2 Μαρτίου.

    Το δημιούργημα της Μαρί Σαντάλ απευθύνεται στους μικρούς φίλους του βιβλίου, τα παιδιά, αλλά και τους γονείς τους και στόχο έχει να αποτελέσει έναν ευχάριστο οδηγό καλών τρόπων, που, όπως υποστηρίζει η συγγραφέας, ξεκινούν ήδη από την αρχή της ημέρας, στο πρωινό.

    Δημιουργός μιας επιτυχημένης σειράς παιδικών ενδυμάτων, ιδιοκτήτρια blog , συγγραφέας και εικονογράφος για παιδιά η Μαρί Σαντάλ είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό τη συγγραφή του βιβλίου, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των γονιών που θέλουν τα παιδιά τους από μικρή ηλικία να μάθουν κανόνες καλής συμπεριφοράς.

    Το νέο βιβλίο της Μαρί Σαντάλ

    Όντας, άλλωστε, μητέρα πέντε παιδιών και η ίδια, «παρέδωσε» πρώτα μαθήματα στην κόρη της και τους τέσσερις γιους της. Οι καλοί τρόποι στο πρωινό, οι κανόνες εθιμοτυπίας και οι κανόνες συμπεριφοράς στο τραπέζι , αναλύονται στο βιβλίο της Μαρί Σαντάλ, καλύπτοντας από την παιδική μέχρι και την εφηβική ηλικία.

    Στόχος της συγγραφέως, μέσω του βιβλίου της, που έχει εικονογραφηθεί με ακουαρέλες, είναι να αποτελεί ένα εύκολο ανάγνωσμα για τα παιδιά και ταυτόχρονα να μετατραπεί σε πολύτιμο οδηγό για τους γονείς. Το βιβλίο είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα από την επιτυχημένη επιχειρηματία που γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ, ενώ σπούδασε στην Ελβετία, το Παρίσι και την Νέα Υόρκη.

    «Το βιβλίο μου για τους καλούς τρόπους είναι σχεδόν εδώ», έγραψε ενδεικτικά η ίδια στο twitter, προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία του.

    Το νέο βιβλίο της Μαρί Σαντάλ



    ΣΧΟΛΙΑ