• LIFE&STYLE

    Το GNTM 2 είναι γεγονός: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερο κύκλου

    • NewsRoom
    gntm

    Greece’s Next Top Model


    Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας επιστρέφει από τη νέα σεζόν στις οθόνες μας και μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model.

    Μετά από μια ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, όπου το Next Top Model επέστρεψε μετά από χρόνια απουσίας στις οθόνες μας, οι ιθύνοντες της συχνότητας του Star, μέσα από το την οποία προβλήθηκε το αγαπημένο παιχνίδι, εύκολα αποφάσισαν ότι το ριάλιτι θα συνεχίσει να προβάλλεται και την επόμενη σεζόν, με νέες παίκτριες και καινούρια επεισόδια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι σημείωσε φέτος ιδιαίτερη επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό και συχνά «τερμάτιζε» πρώτο στην κούρσα της τηλεθέασης, στη ζώνη προβολής του. Όπως μπορούμε να δούμε στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, τα βασικά πρόσωπα του παιχνιδιού παραμένουν ακέραια στις θέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, το τιμόνι της παρουσίασης θα κρατήσει και πάλι η Βίκυ Καγιά, ενώ στην κριτική επιτροπή συνεχίζουν οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός. Στο τρέιλερ απεικονίζονται και η Έλενα Χριστοπούλου και Ζενεβιέβ, που θα συνεχίσουν στο ρόλο τους ως coach των κοριτσιών.

    Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του GNTM:



    ΣΧΟΛΙΑ