ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πάρτι το οποίο θα θυμούνται για πολύ καιρό όλοι οι συμμετέχοντες διοργάνωσε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα, για την 10ή επέτειο γάμου της με τον Jared Kushner.
Το πάρτι διεξήχθη στο Camp David με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ βασικό ερώτημα ήταν «ποιος πλήρωσε» για την κοσμική εκδήλωση.
Από τον Λευκό Οίκο ανακοινώθηκε ότι τα έξοδα της κόρης του Donald Trump και του γαμπρού του, θα καλυφθούν από το ζευγάρι. Παρόλα αυτά έντονη ήταν η κριτική που ασκήθηκε τόσο στον Trump όσο και στην οικογένειά του.
Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε την απάντησή του στις κριτικές μέσω social media: «Ήταν ένα υπέροχο δείπνο χθες βράδυ στο David Camp για τον εορτασμό της 10ης επετείου της Ivanka και του Jared. Παρευρέθηκε ένας μικρός αριθμός συγγενών και φίλων, δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφα. Το David Camp είναι ένα ξεχωριστό μέρος. Τα έξοδα της βραδιάς πληρώθηκαν όλα από μένα».
Η Ivanka Trump και ο Jared Kushner παντρεύτηκαν το 2009, σε ιδιοκτησία του Donald Trump, στο New Jersey.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS