• LIFE&STYLE

    Χριστίνα Μπόμπα: Τι αποκάλυψε λίγο πριν το γάμο της με τον Σάκη Τανιμανίδη

    μπομπα-τανιμανιδης

    Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα


    Σε τρεις ημέρες ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην πανέμορφη Σίφνο. Το ζευγάρι μοιράζεται με τον κόσμο στα social media φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από τις προετοιμασίες του γάμου τους.

    Αυτή τη φορά, η πανέμορφη σύντροφος του παρουσιαστή του Survivor αποκάλυψε ότι πρόπερσι τέτοια εποχή παρευρέθηκε στο γάμο μιας φίλης της, της οποίας η ανθοδέσμη προσγειώθηκε μέσα στην αγκαλιά της.

    Με μία φωτογραφία εξιστόρησε τι ακριβώς συνέβη την ίδια περίοδο στη Σίφνο, ενώ τόνισε ότι η παράδοση στην περίπτωσή της «λειτούργησε με τον καλύτερο τρόπο», καθώς παντρεύεται «τον άντρα των ονείρων της».

    μπομπα-χριστινα
    Χριστίνα Μπόμπα

    Η ανάρτησή της:

    «Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρώντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου!

    Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο!»

    View this post on Instagram

    Εσείς πιστεύετε στις παραδόσεις; Υπάρχει μια ιστορία πίσω από αυτή την φωτογραφία… Πριν 2 χρόνια ακριβώς στο γάμο της καλής μου φίλης @iolisd που έγινε στη Σίφνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη η Ιόλη πέταξε την ανθοδέσμη τηρωντας τα έθιμα και ανάμεσα σε όλες της τις φίλες η ανθοδέσμη ήρθε κυριολεκτικά Κ προσγειώθηκε μες στην αγκαλιά μου! Την επόμενη μέρα ζήτησα από τον @sakiswp να βγάλει αυτή τη φωτογραφία για να τη στείλουμε στη μαμά μου @giotapapoula να χαρεί! Μετά από 2 χρόνια ακριβώς στο ίδιο μέρος την ίδια ημερομηνία, το Σάββατο που μας έρχεται παντρεύομαι τον άντρα των ονείρων μου! Να που οι παραδόσεις στην περίπτωση μου λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο! #sakischristina #bridetobe #ilovehimtothemoonandback

    A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγγέλα Σιδηροπούλου: «Έκλεψε» την παράσταση η κόρη της Κατερίνας Παπακώστα στην ορκωμοσία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Φουρέιρα στα βραβεία του ραδιοφώνου της Eurovision

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάκης Τανιμανίδης: «Τα οικογενειακά βάρη ξεκινούν πριν το γάμο»



    ΣΧΟΛΙΑ