• LIFE&STYLE

    Το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις, ένα μήνυμα για τους νέους της χώρας μας

    • NewsRoom


    Στην γκρίζα καθημερινότητα της Ελλάδας, που βάλλεται από την οικονομική κρίση, οι νέοι άνθρωποι μάχονται με όλα τα μέσα που διαθέτουν για ένα καλύτερο αύριο, ένα καλύτερο μέλλον. Παρά τις αποτυχίες, τα εμπόδια και τις «φωνές» που προσπαθούν να την πείσουν ότι δεν θα τα καταφέρει, η νέα γενιά αγωνίζεται και πετυχαίνει, προσφέροντας απλόχερα ελπίδα και υπερηφάνεια.

    Σύμμαχος τους σε αυτόν τον αδιάκοπο, και κάποιες φορές άνισο, αγώνα είναι το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ. Σε μια περίοδο όπου οι έννοιες αριστεία, αξιοκρατία, ήθος, ευ αγωνίζεσθαι, όραμα και ελπίδα τείνουν να εξαφανισθούν από το λεξιλόγιό μας, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι εδώ για να μας θυμίσει πως «το αύριο είναι σαν το νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις» και να στηρίξει τα νέα παιδιά που δεν παραδίδουν τα όπλα και κυνηγούν τα όνειρά τους. Βρίσκεται στο πλευρό νέων ανθρώπων, όπως είναι ο Αλέξανδρος, ο Χάρης, ο Στέλιος και η Γλυκερία, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους.

    Ο Αλέξανδρος Σκορίλας, μόλις 18 ετών, είναι Επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας Tennis Νέων Ανδρών και κάθε μέρα μέσα από τα γήπεδα τένις, έχοντας συντροφιά το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, δίνει τον δικό του αγώνα, στοχεύοντας στην κορυφή. Με δύναμη, προσήλωση και κυρίως ομαδικό πνεύμα, ο νεαρός θέλει να κάνει την Ελλάδα και την ομάδα του περήφανη.

    Με μεγάλη αποφασιστικότητα, ταλέντο και ατελείωτες ώρες δουλειάς – αφού η καινοτομία προϋποθέτει όραμα και δημιουργικότητα – ο 22χρονος Χάρης Ιωάννου είναι Μηχανικός Υπολογιστών, Εφευρέτης και ο νεότερος Έλληνας βραβευμένος επιστήμονας. Περνώντας τον περισσότερο χρόνο της ημέρας του μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή, ο Χάρης έχει ανάγκη από ενδιάμεσα διαλείμματα και στιγμές ξεκούρασης, τις οποίες απολαμβάνει πίνοντας φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.

    Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ έχει αγκαλιάσει, όμως, και την προσπάθεια του μόλις 5,5 ετών Στέλιου Κερασίδη, ο οποίος έχει κατακτήσει 3 παγκόσμια και 2 πανελλήνια βραβεία σε πιανιστικούς διαγωνισμούς, συντροφεύοντας το μεγάλο αυτό ταλέντο στον μουσικό δρόμο που έχει επιλέξει. Ο μικρός αυτός πιανίστας ανταποκρίνεται στους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του, που περιλαμβάνει ώρες στο πιάνο, μαθήματα και πάλι πιάνο, χάρη στο φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ.

    Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι επίσης πιστός συνοδοιπόρος της 12χρονης Γλυκερίας Σκάρκου, που κατέχει την 3η θέση στον ημιμαραθώνιο 5 χλμ. Αθήνας. Σε κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα, κάθε χιλιόμετρο που διανύει η νεαρή δρομέας, το ΖΑΓΟΡΙ βρίσκεται εκεί για να της θυμίζει πως όταν έχουμε το καλό μέσα μας, ο στόχος είναι ένας: Η κορυφή.

    Το φυσικό μεταλλικό Νερό Ζαγόρι, εδώ και 30 χρόνια, έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους καταναλωτές, κερδίζοντας την προτίμησή τους. Στόχος της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι, ακόμα και στις δύσκολες συγκυρίες, να δημιουργεί νέα μοντέλα ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα, συνδέοντας το ΖΑΓΟΡΙ με την πρόοδο και την εξέλιξη. Ήδη από το 2000, η εταιρεία προσφέρει και στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, τον άνθρωπο, την κοινωνία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έτσι και τώρα, το φυσικό μεταλλικό Νερό Ζαγόρι βρίσκεται στο πλευρό των νέων, που θέλουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα. Ένα αύριο που θα μας κάνει όλους περήφανους.

     



    ΣΧΟΛΙΑ