• LIFE&STYLE

    Το ατυχές σχόλιο της Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Αντρέα Μποτσέλι – Η κριτική της Έλενας Ακρίτα

    • NewsRoom
    Αντρέα Μποτσέλι


    Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των Αναστάσιμων Ύμνων την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου σχολίασε το «βλέμμα» του τενόρου, Αντρέα Μποτσέλι».

    Τι πήγε λάθος;

    O διεθνούς φήμης τενόρος, Αντρέα Μποτσέλι, έψαλε Αναστάσιμους ύμνους. Οι ερμηνείες του ήταν συγκλονιστικές και προκάλεσαν παγκόσμια συγκίνηση, αφού η μεγαλούπολη της Λομβαρδίας έχει χτυπηθεί όσο καμιά άλλη από την πανδημία του κορονοϊού.

    Στον ΣΚΑΪ, ωστόσο, ήταν κάτι άλλο που συγκλόνισε τους τηλεθεατές…

    «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή…», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου για τον Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος είναι τυφλός…

    Το συγκεκριμένο απόσπασμα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα και έγραψε:

    «Στον ΣΚΑΙ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις».

    Στον ΣΚΑΙ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις.

    Posted by Elena Akrita on Monday, April 13, 2020



    ΣΧΟΛΙΑ