• LIFE&STYLE

    Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι της showbiz – H επανασύνδεση και ο χωρισμός

    • NewsRoom


    Οριστικό τέλος στη σχέση τους έδωσαν όπως όλα δείχνουν ο Άλκης Κούρκουλος και η μέχρι πρότινος σύντροφός του Ευγενία Δημητροπούλου.

    Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους καθώς τα «πρώτα σύννεφα» είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στα τέλη της περασμένης άνοιξης.

    Κούρκουλος και Δημητροπούλου προσπάθησαν να επιστρέψουν ο έναν στον άλλο το καλοκαίρι ωστόσο δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.

    Κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί ανοικτά επί τους θέματος και οι δικοί τους άνθρωποι πίστευαν ότι επρόκειτο για μια σχέση που θα κρατούσε στον χρόνο.

    Μάλιστα στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, όταν πλέον είχαν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, εκείνος έκανε ένα ταξίδι-αστραπή στη Λάρισα, προκειμένου να βρεθεί στην πρεμιέρα της αγαπημένης του.

    «Γράφονται πράγματα για εμένα, τα οποία έχω αποφασίσει να μην τα σχολιάζω. Με κάνει να νιώθω πολύ αμήχανα όλο αυτό και το τονίζω ξανά: Θέλω να υπάρχω στον χώρο μέσα από τη δουλειά μου και μόνο από αυτή», είχε δηλώσει τότε η ταλαντούχα ηθοποιός στη Realnews.

    Άτομο από το περιβάλλον τους δήλωσε πως «άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις ξέρουν πως η σχέση τους έχει διαρραγεί εδώ και μήνες και το γυαλί σπάνια κολλάει ξανά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Μαρίας Ζαφειράκη



    ΣΧΟΛΙΑ