• LIFE&STYLE

    Της έκανε πρόταση γάμου και είπε «χίλιες φορές ναι»!

    • NewsRoom
    γαμος


    Το διάσημο ζευγάρι της showbiz επισημοποίησε τη σχέση του με μία πρόταση γάμου και ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα.

    Μπροστά από τον πύργο του Άιφελ, σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς έκανε πρόταση στην αγαπημένη του, ηθοποιό Κωνσταντίνα Κομμάτα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανάρτησης που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

    Στη φωτογραφία που ανέβασε η όμορφη ηθοποιός, απεικονίζεται η ίδια αγκαλιά με τον ποδοσφαιριστή μπροστά από τον πύργο του Αίφελ, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή τους. Στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία, η ηθοποιός έγραψε: «Χίλιες φορές ναι», προδίδοντας την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον αγαπημένο της, αλλά και το τι του απάντησε.

    Έτσι λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής, που στο παρελθόν είχε σχέση με την Ελένη Φουρέιρα και η νεαρή ηθοποιός θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

    Κωνσταντίνα Κομμάτα και Γιώργος Σαμαράς

    Η εξέλιξη αυτή ταιριάζει, άλλωστε, με τις δηλώσεις που είχε κάνει η Κωνσταντίνα Κομμάτα λίγο καιρό πριν, όντας καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό του Ant1, λέγοντας πως ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που ονειρευόταν και επιθυμούσε από πολύ μικρή ηλικία.

    «Δεν νιώθω μικρή για γάμο. Για τα δικά μου δεδομένα και όσα σκεφτόμουν τώρα έπρεπε να έχω δυο τρία παιδιά. Δεν νιώθω ότι ο γάμος έχει ηλικία. Κάποιος μπορεί να το νιώσει στα 20 ή 25 ή και ποτέ. Όλα στην ώρα τους, καλά να είμαστε. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, από πολύ μικρή το ήθελα. Από πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου μανούλα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

    Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:



    ΣΧΟΛΙΑ