• LIFE&STYLE

    Τι ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

    • NewsRoom


    Μπορεί να είναι πριγκιπόπουλα και να ζούνε σε παλάτι, όμως δεν παύει πάνω απ΄ όλα να παραμένουν παιδιά. Και όπως όλα, λατρεύουν τα Χριστούγεννα και ανυπομωνούν για τα δώρα που φέρνει ο Άγιος Βασίλης.

    Ο λόγος για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του πριγκιπικού ζευγαριού του Ηνωμένου Βασιλείου, του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, τον μικρό Τζορτζ και την σκανδαλιάρα Σάρλοτ. Τα δύο παιδιά έχουν γράψει το γράμμα τους προς τον Άγιο Βασίλη και του έχουν ζητήσει το δώρο τους, ακριβώς όπως κάθε άλλο παιδί αυτή την περίοδο.

    Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η 4χρονη Σάρλοτ ζήτησε ένα πόνυ, μιας και έχει και αυτή μεγάλη αγάπη για τα άλογα όπως η προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ. «Ζήτησε ένα πόνυ, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένει μέχρι το επόμενο έτος, επειδή ο Ουίλιαμ θεωρεί πως είναι πολύ μικρή ακόμη» γράφουν συγκεκριμένα το βρετανικά ΜΜΕ. Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως η βασίλισσα πήρε ως δώρο το πρώτο της πόνυ σε ηλικία 4 ετών.

    Όσον αφορά τον 6χρονο πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρωτότοκο γιο του Ουίλιαμ και της Κέιτ, έχει μεγάλη αγάπη στο τένις και έτσι ζήτησε μια καινούρια ρακέτα, αλλά και ένα ποδοσφαιράκι για να παίζει στο σπίτι.



    ΣΧΟΛΙΑ