• LIFE&STYLE

    Τι τύπος διακοπών είσαι; Ποιες είναι οι αγαπημένες σου δραστηριότητες το καλοκαίρι;

    • NewsRoom


    Μήπως είσαι ο πολυάσχολος χαρακτήρας που μόλις ξέκλεψες ένα weekend για να «πεταχτείς» σε δημοφιλείς προορισμούς;

    Είσαι ο κοσμικός, trendy τύπος των beach bars ή μοναχικός και αγαπάς τις εξερευνήσεις και την περιπέτεια της άγονης γραμμής;

    Μήπως είσαι εργασιομανής οπότε οι διακοπές για σένα είναι συνδυασμός αναψυχής αλλά και παρακολούθησης των project που τρέχουν;

    Είσαι teen, youngster, party animal, είσαι δηλαδή Y-er, που πας τις πρώτες σου solo διακοπές στις Κυκλάδες;

    Ότι τύπος και αν είσαι, ότι διακοπές και αν σου αρέσει να κάνεις, το σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι εκτός από τις σαγιονάρες, το αντηλιακό και το μαγιό σου, άλλο ένα αντικείμενο που δεν θα μπορέσεις να αποχωριστείς, είναι το αγαπημένο σου Huawei smartphone ή tablet που θα σε συντροφεύει κάθε στιγμή και θα μοιράζεσαι μαζί του τις καλοκαιρινές στιγμές.

    Όποιον προορισμό κι αν επιλέξεις, σίγουρα θα θέλεις να αποθανατίσεις μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες. Ο ιδανικός σύντροφος στην περίπτωση αυτή είναι το Huawei P20 Pro, ένα κυριολεκτικά έξυπνο smartphone. Με προηγμένο σύστημα που αιχμαλωτίζει περισσότερο φως και λεπτομέρειες, το HUAWEI P20 Pro διαθέτει κάμερα selfie 24MP και επαναστατική τριπλή κύρια Leica κάμερα 40MP, 20MP & 8MP με τηλεφακό και 5x υβριδικό ζουμ. Εξοπλισμένο με επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Kirin 970 και καινοτόμα χαρακτηριστικά όπως Master AI για λήψη φωτογραφιών με υποβοήθηση τεχνητής νοημοσύνης και τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας HUAWEI AIS, δεν θα πιστεύεις πόσο ζωντανές θα παραμείνουν οι καλοκαιρινές αναμνήσεις ακόμη και μετά την επιστροφή σου από τις διακοπές.

    Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τη φωτογράφιση με smartphone, αλλά δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις είναι το Huawei P20 με ολοκαίνουργια διπλή κάμερα Leica 20MP & 12MP. Όπως το P20 Pro, έτσι και το P20 διαθέτει επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης ο οποίος θα σε βοηθήσει να τραβήξεις πραγματικά μοναδικές φωτογραφίες. Η διπλή κάμερα Leica αναγνωρίζει σε πραγματικό χρόνο διαφορετικούς τύπους τοπίων και αντικειμένων και το τηλέφωνο ρυθμίζει και βελτιώνει αυτόματα το χρώμα, την αντίθεση, τη φωτεινότητα, την έκθεση και πολλές ακόμα παραμέτρους.

    Και σε αυτές τις διακοπές τα Huawei P20 και Huawei P20 Pro θα γίνουν ο προσωπικός σου φωτογράφος υποδεικνύοντας ποιο είναι το καλύτερο κάδρο για τη λήψη και παράλληλα θα εγγυηθούν ότι μια βιαστική σου κίνηση δεν θα την καταστρέψει. Ξέχασε τις θολές φωτογραφίες των φίλων σου ενώ παίζουν ή κάνουν βουτιά στη θάλασσα. Η τεχνητή νοημοσύνη θα προβλέψει το σημείο στο οποίο θα βρεθεί το θέμα σου, φροντίζοντας να εστιάσει εκεί ακριβώς. Οι αλγόριθμοι της τεχνητής νοημοσύνης θα σε βοηθήσουν και κατά τη λήψη βίντεο, προσφέροντάς σου εξαιρετικά αποτελεσματική σταθεροποίηση εικόνας, ακόμα κι όταν η παρέα σου κάνει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ!

    Χάρη στους ειδικά ανεπτυγμένους έξυπνους αλγορίθμους του, η ποιότητα των υλικού που θα βγάλεις θα είναι αντίστοιχη ενός επαγγελματία κάτι που θα αντιληφθείς όταν επιστρέψεις από διακοπές. Τότε μάλιστα θα εντυπωσιαστείς όταν διαπιστώσεις πως όσο εσύ έψαχνες το ιδανικό κάδρο, το αγαπημένο σου smartphone με επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης ταξινομούσε σιωπηλά τις φωτογραφίες προσθέτοντας αυτόματα ετικέτες έχοντας πρώτα αναγνωρίσει τις λήψεις, τα τοπία, τα μέρη και τους ανθρώπους που έχεις φωτογραφίσει!

    Αν τώρα ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που στις διακοπές απολαμβάνουν να κάθονται για ώρες στην σκιά της ξαπλώστρας, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας την αγαπημένη σειρά, το Huawei MediaPad M5 είναι εδώ για σένα. Με εργονομικό και συμπαγές design για άνετο κράτημα ακόμη και με το αγαπημένο σου αντηλιακό στα χέρια και αυξημένη αντοχή στον χρόνο ακόμη και σε χρήση στην παραλία, το HUAWEI MediaPad M5 θα σου κρατάει συντροφιά είτε επιλέξεις να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία ή να διαβάσεις τα αγαπημένα σου μυθιστορήματα στην οθόνη 10,8 ιντσών που διαθέτει!

    Αν είσαι η ψυχή της παρέας, μην ξεχάσεις να φορτώσεις το HUAWEI MediaPad M5 με τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια για ένα ξέφρενο πάρτι μετά τη βραδινή βουτιά! Το HUAWEI MediaPad M5 διαθέτει ηχεία Harman Kardon και ενσωματώνει τεχνολογία HUAWEI Histen, προσφέροντας έτσι ιδιαίτερα δυνατό αλλά ταυτόχρονα βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, κορυφαίας ποιότητας! Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 7500 mAh και την τεχνολογία HUAWEI QuickCharge, το MediaPad M5 δεν θα σε αφήσει ποτέ χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια για να ξεφαντώσεις και να απολαύσεις στο μέγιστο στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον καυτό ήλιο.

     

    Αν βέβαια είσαι από αυτούς που στην παραλία θέλουν μια απλή συσκευή με οθόνη Fullview αναλογίας 18:9 για να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία, να σερφάρεις στο internet, να μπεις στα social media ή απλά να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, μην παραλείψεις να πάρεις μαζί σου ένα από τα μέλη της νέας σειράς Y 2018. Με τεχνολογία FaceUnlock δεν θα σε ενδιαφέρει εάν τα χέρια σου είναι βρεγμένα ή έχουν το αγαπημένο σου αντηλιακό γιατί πολύ απλά με ένα απλό κοίταγμα στην selfie camera θα είναι αρκετό για να ξεκλειδώσει το Y 2018 smartphone σου.

    Με την Huawei τα πράγματα είναι απλά. Έχει για σένα αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τα θέλω σου γιατί τα προϊόντα της είναι απόρροια μελέτης των αναγκών σου. Εσύ το μόνο που έχει να κάνεις είναι να διαλέξεις και έπειτα συγκεντρώσου στο να οργανώσεις τις διακοπές σου!

    Αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις το gadget που θα γίνει ο αχώριστος καλοκαιρινός σου σύντροφος και θέλεις να μάθεις περισσότερα για τις καλοκαιρινές προσφορές της Huawei μπες στο www.makeitpossible.gr



    ΣΧΟΛΙΑ