• LIFE&STYLE

    Τι θα δούμε την Κυριακή στο Survivor: Τραυματισμός και νεύρα για τη Σπυροπούλου (video)

    • NewsRoom
    Σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Δύσκολο φαίνεται το αγώνισμα, στο οποίο οι παίκτες των δύο ομάδων καλούνται να δοκιμαστούν την Κυριακή στο Survivor, ενώ το ενδιαφέρον ανεβαίνει στα ύψη με τις προσθήκες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στους Διάσημους και της Ζωής Ανδρονικίδου στους Μαχητές. Βέβαια, οι Διάσημοι είναι και πάλι λιγότεροι, μετά τον αποκλεισμό από το παιχνίδι του Αλέξανδρου Παρθένη.

    Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα πήγε καλά στο πρώτο της αγώνισμα, καθώς μαζί με την Κατερίνα Χαλικιά κατάφεραν να κερδίσουν τις αντιπάλους τους, όσες φορές έπαιξαν.

    Ωστόσο, αυτή τη φορά η ξανθιά παρουσιάστρια θα βρεθεί μόνη της στον στίβο μάχης και θα πρέπει να δώσει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα της να κατακτήσει τη δεύτερη νίκη της στο παιχνίδι.

    Πάντως, από το τρέιλερ που πρόβαλλε ο ΣΚΑΪ, η Σπυροπούλου φαίνεται πως τα βρήκε σκούρα σε αυτό το αγώνισμα προκαλώντας δυσαρέσκεια στους συμπαίκτες της.

    Ταυτόχρονα, κάποιος παίκτης από τους Μαχητές ή τους Διάσημους τραυματίζεται, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται να λέει: «Φαίνεται να χτύπησε σοβαρά, ελπίζουμε να κάνουμε λάθος»!

    Δείτε το τρέιλερ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι παίκτες ζήτησαν να μην γράφεται η ηλικία τους;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε η Θωμαή Απέργη για την Όλγα Φαρμάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κόλαση» στο twitter με την είσοδο της Σπυροπούλου στο Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ