• LIFE&STYLE

    Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την αθλήτρια και νέα παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα;

    • NewsRoom
    Ντάνος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την αθλήτρια και νέα παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα, να έχουν σχέση.

    Σύμφωνα με την espresso, συχνάζουν σε ήσυχα στέκια, χωρίς πολύ κόσμο, ενώ η οικειότητα μεταξύ τους είναι έκδηλη. Εύλογα, λοιπόν, οι φήμες που κάνουν λόγο για φλερτ και ενδεχόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους έχουν αρχίσει να φουντώνουν! Μάλιστα, η όμορφη αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία έχει γείρει στον ώμο του νικητή του «Survivor» και αυτός την κρατά αγκαλιά, με τη χαρά να φαίνεται στα πρόσωπά τους!

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Δαλάκα
    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος

    Στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα, η όμορφη Κατερίνα γράφει: «Survivor μετ’ εμποδίων», συνοδεύοντας τις λέξεις με καρδούλες. Τι μπορεί να εννοεί η αθλήτρια; Μήπως ότι το reality επιβίωσης από τη μια τούς ένωσε και από την άλλη θα τους «χωρίσει», μιας και η Δαλάκα θα είναι στον δεύτερο κύκλο;

    Το δημοσίευμα αναφέρει, ότι ο Ντάνος ήταν αυτός που έβαλε το χεράκι του ώστε η παραγωγή να την επιλέξει για τον δεύτερο κύκλο του reality περιπέτειας. Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν από τις γιορτές, σε στέκι των βορείων προαστίων, μέσω κοινής παρέας, και ο Ντάνος, καταγοητευμένος από την ξανθιά καλλονή, ζήτησε το τηλέφωνό της!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποια παίκτρια του Survivor 2 έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος; (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πολιτικά πρόσωπα που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο Survivor 2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Ανατροπή της τελευταίας στιγμής – Ποιος παίκτης μένει εκτός (video)



    ΣΧΟΛΙΑ