• LIFE&STYLE

    Τι σχέση έχουν ο Αντόνιο Μπαντέρας με την Αναστέζια του «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρί»;

    • NewsRoom


    Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν τα Hollywood Film Awards και το παρών έδωσαν η Ντακότα Τζόνσον και ο Αντόνιο Παντέρας, μιας και ο ηθοποιός βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην ταινία «Pain and Glory».

    Λίγο πριν δώσει το βραβείο στον Παντέρας, η Ντακότα Τζόνσον θέλησε να βγάλει έναν λόγο για τον ηθοποιό, καθώς ήταν ο πατριός της για σχεδόν 20 χρόνια αφού είχε παντρευτεί την μητέρα της Μέλανι Γκρίφιθ το 1995. Η Τζόνσον έκανε μια γλυκιά αναφορά στα παιδικά της χρόνια μαζί του λέγοντας:

    «Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες όταν οι γονείς μας ξαναπαντρεύονται να μην πετύχει. Μπορεί να δημιουργηθεί έτσι ξαφνικά ένας εφιάλτης. Εγώ ευτυχώς προέρχομαι από μια οικογένεια με πολλούς γάμους και για αυτό νιώθω πολύ τυχερή. Είχα έναν έξτρα μπαμπά, όμως άργησα να καταλάβω ότι θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα με επηρεάσουν τόσο πολύ. Όταν ήμουν έξι ετών, η μητέρα μου παντρεύτηκε έναν άνδρα, ο οποίος έφερε ένα απίστευτο «φως», έναν καινούργιο κόσμο και μια απίθανη αδερφή. Ο πατριός μου, γαμώτο, ο Antonio Banderas μπήκε στην ζωή μας. Ο Antonio είναι τόσο αστείος και εμείς λατρεύαμε έτσι όπως μιλούσε αγγλικά. Αγαπούσε την μητέρα μου, τα αδέρφια μου. Μου έμαθε το αληθινό πάθος γι’ αυτό που κάνει»



    ΣΧΟΛΙΑ