Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα που είχε ο Ηλίας Βρεττός στη λεκάνη και η πορεία της υγείας του φαίνεται να είναι ενθαρρυντική, σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών του.
Ο τραγουδιστής, χθες, υποβλήθηκε σε διπλό πολύωρο χειρουργείο σε κλινική στο Φάληρο και σήμερα, Δευτέρα, ακολούθησε ακόμη μια επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί:
«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη και σοβαρότερη επέμβαση κατάγματος λεκάνης (κοτύλης) του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού που πραγματοποιήθηκε στο METROPOLITAN από τον ορθοπεδικό χειρουργό Νίκο Πρέβεζα, εξειδικευμένο στα κατάγματα λεκάνης- κοτύλης με τη βοήθεια των συνεργατών του, Νίκου Μπαξεβάνου και της αναισθησιολόγου Μηλιάνας Κορρέ.
Αποκαταστάθηκε ανατομικά το συντριπτικό κάταγμα και έγινε σταθερή οστεοσύνθεση που θα επιτρέψει την άμεση κινητοποίηση και βάδιση του ασθενούς. Η πρόγνωση της πορείας της κατάστασης αναμένεται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς να είναι πολύ καλή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επεισόδιο στη Χίο: Μεγάλη κινητοποίηση στο νοσοκομείο για τους τραυματίες, ετοιμάζονται χειρουργεία, λέει ο δήμαρχος
- Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν